canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Qarşılıqsız bir hiss
*__AKILLI_OL__*  *__AKILLI_OL__* [Off] (27.02.2013 / 00:48)
hec bilirsiz qarwiliqsiz sevgi ne demedi bu sirf oglanla qiza aid deyil anaya olan sevgi ataya olan sevgi vetene olna sevgi hec bele wey bawiniza gelib kimise qarwiliqsiz filansiz sevmisiz pewman deylsiz
_~XEZAN~_  _~XEZAN~_ [Off] (27.02.2013 / 00:49)
Yaxwi movzdur.Ugurlar
Black_Attack  Black_Attack [Off] (27.02.2013 / 00:53)
 Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.
Sevgini bilmirem ama qarshiliqdan xoshum gelmir sozun aciqi meselen
Goturek virtualdan men kimese direm sennen xowum gelir ya gelmir oda imenni qarshiliq kimi nazlo qarshiliq verirse nervlenirem
Raselina  Raselina [Off] (27.02.2013 / 00:55)
Qarwiligsiz olub ama ailemde...bunu ilk defe etiraf eliyirem atam meni hec sevmir..hemiwe bacimla qardawim daha ustun tutulub evde...eybiyox ne olursa olsun men atami yenede qarwiligsiz sevirem....
Hesretlim  Hesretlim [Off] (27.02.2013 / 00:55)
He olub 1 dostum var idi men onu tanis oldugumuz gűnden sevirdim o da bunu alanirdi belke de õzünü anlamazliga qoyurdu 4 il biz dostluq etdik men qarsīliqsiz sevirdim axirda menimle deyil basqasiyla nisanlandi men de bunu bilim ondan elaqeni yer dibli kesdim
*__AKILLI_OL__*  *__AKILLI_OL__* [Off] (27.02.2013 / 00:56)
Raselina (27.02.2013/00:55)
Qarwiligsiz olub ama ailemde...bunu ilk defe etiraf eliyirem atam meni hec sevmir..hemiwe bacimla qardawim daha ustun tutulub evde...eybiyox ne olursa olsun men atami yenede qarwiligsiz sevirem....
Bu ola bilsin size ele gelib mende ele bilirdim amma indi gorurem yalniw anlamiwam atam menim her weyimdi o mene gire nelerden kecdi
Raselina  Raselina [Off] (27.02.2013 / 00:59)
*__AKILLI_OL__* (27.02.2013/00:56)
Bu ola bilsin size ele gelib mende ele bilirdim amma indi gorurem yalniw anlamiwam atam menim her weyimdi o mene gire nelerden kecdi
Ola biler..ama hami eyni cur wansli deyil canim...tam 19 yawim var 1ce defen xow soz bele ewitmemiwem atamin dilinnen...olsun 19il ewitmedim olmedim ya bunnan sonrada hecne olmaz...
*__AKILLI_OL__*  *__AKILLI_OL__* [Off] (27.02.2013 / 01:06)
Raselina (27.02.2013/00:59)
Ola biler..ama hami eyni cur wansli deyil canim...tam 19 yawim var 1ce defen xow soz bele ewitmemiwem atamin dilinnen...olsun 19il ewitmedim olmedim ya bunnan sonrada hecne olmaz...
Dogurdanda senin bu cesaretini alqiwlayiram haladi helem helem insan etraf etmez bele bir weyi amma sen t yenede umudunu uzme canim yaxwi olar
A_M_I_G_O  A_M_I_G_O [Off] (27.02.2013 / 03:39)
bir onu bilirem ki, qarwiliqli olmayan her neinki sevgi ele her bir wey pisdir.
Bankirwa  Bankirwa [Off] (01.03.2013 / 11:46)
he qarwiliqsiz bir oglani dost kimi sevmiwem. O bawqa catdandi. Hemiwe menimle hemsöhbet oldugnu diyirdi. Men defelerle onu nece cox istediymi diyirdim o evezinde men sene hörmet edirem istemek menlik deyil deyirdi. Artiq bir ildi taniwiq indi indi meni dost kimi cox istediyni boynuna alib
Наверх  Cemi mesajlar: 55

[1] 2 3 ... 6 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

Elave edilmiş fayl yoxdur

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3306 / 1164