Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
~Ya_ne_tvoya (12.03.2012/14:54)Yaxsi
men ele weylere inanmiram onsuzda, ewit inanma:)
Black_Attack (12.11.2010/19:47)Uyda yaxci fikirdi men getdim aftosalona
OLUMUNNEN EVVEL ** DEQIQENI CANLANDIR...MENCE MARAQLI OLAR CANLANDIR DIDIKDE YANI OZ ISTEYIN KIMI TESEVVUR EDIB TESVIR ELE MES: MEN OLENNEN DUZ 50 DEQ QABAQA AUDI SALONNAN QIRMIZI Q7 GOTURUB CIXC

demeli 50 soradi, Arisha isden eve gelib, semasgada oz heyat yoldasin operasiya eleyib
ve yolnan gelerken Gunelin bir vaxtlar ona dediyi sozu yadina duwur, ve ozune gulumseyir
gelir eve elleri ese ese kofe suzur ozune, ve canim.az a girir, forumda 'kiwi ve gadin munasivetleri'' movzusubda fikir bildirir, sora gedir sacina uzune maska goyub uzanir, elbetde gocaldigini gebul eleye bilmir
, ve ele bu anda Gunele elleri ese -ese deli yazir, ama gondere klik elememis olur
Necedi?
.gif)
Arisa (12.03.2012/15:13)orda bezi seyler vardi ,bilmirem anladinsa
Guldurdun meni delisen sen.~~~~superdi sag ol.

Arisa (12.03.2012/15:17)Resad burda olmalidi indi,gorsen hardadi. Yaadiglarimi oxusun
Ela anladim-50 den sonra problem yoxdu operasiya meselesine.o gun bu yawi deseydin-yazardim wexside

Arisa (12.03.2012/15:23)yo delisen bu hagda deyerlerl
Inanmiram senebu haqda demisen?
ele bele dedi

Xxuliganka (12.03.2012/12:16)Bu hadise bash verecekse demek Reshad artiq yoxdur bu dunyada,yoxsa forumda sogan sohbetine son qoymush olardi
50il kecib, menim sackarim agarib, sifetimde her gunun goydugu giriwlar var, ellerim esir, kacalka kresloda oturmusam, elimde texnologuyanin sonuncu teli var, wexside Arushala yaziwiram, mene artig go

Xxuliganka (12.03.2012/15:10)Personajin yerinde olsam,indiden sene depozit iki iki dene "deli”yazardim yaxshi menada,biri bu yazina gore biri de klik ede bilmediyim deli sozune gore,dunyadan tamamlanmamish arzuyla getmemekchun
indi Arishanin olumun canlandircam,evvelceden deyimki,buna razilig almisandemeli 50 soradi, Arisha isden eve gelib, semasgada oz heyat yoldasin operasiya eleyib
ve yolnan gelerken Gunelin bir vaxt

<< 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 27 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1031 / 1001