Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋ |
MoNaCo_FrAnCe (161 həftə səbr elə sənə yeridəcem mən ,2017/17:01)
Senin ozuvede guvendiyin neleresede mende vurum tay tuwlarinda vursun...!!bele menim ucunse senin hec yerin yoxdu qaldi hele axirinci heyvan olasan.!!!agzivin qatigin dagitma didim sene ozuvude ejdaha
......M.O.N.A.C.O...F.R.A.N.C.E...... |
*___SeVGi___* (16Baw uste gozelim.baw uste herweye duzgun ve vijdaniyle werefiyle yanawan ve duzgun qiymetlendiren xanim)baw uste ancaq menim yazdiglarimi oxuyub mene duzgun irad bildiren xaim)daha eseblewmiyecem neynirsiz eliyinnn)2017/21:26)
MoNaCo_FrAnCe, burda az blin mlin sozlerinden istifade et esebime toxunir senin nidalarin.... blinle danisan oqlan gozelce 22 niki istifade etmez... dasidigin cinsin qanunauygunluqlarindan xeberdar o
......M.O.N.A.C.O...F.R.A.N.C.E...... |
*___SeVGi___* (16Baw uste gozel qelbli semimiyyetinde qusur olmuyan herkese eyni yanawan beraber rey bildiren ela insan baw uste))aydaa niye yawayirsize niye..2017/21:31)
her deqiqe qiz demirsen oqlan demirsen tutmusan blin blin adam eseb olurda... soZun var sexside yaz denenki beledi eledi... day burda ne menasi
O qeder guclu ol ki,kimse senin sakitliyini poza bilmesin.... |
Ən YaxŞı kariyera qura biLeceYiniz sahə İNSAN oLmaqDıR..Çunki ,o saheDe fuRseTLeR çox |

Vermedinde vezifeni mene silib supurerdim buralari:)))
Heç Bir Dil Hesreti İzah Edecek Qeder Güclü Deyil,Buna Görede İnsan Darıxdıqca Sessizleşir.. |
*___SeVGi___* (16erkey matim menim))))2017/21:26)
MoNaCo_FrAnCe, burda az blin mlin sozlerinden istifade et esebime toxunir senin nidalarin.... blinle danisan oqlan gozelce 22 niki istifade etmez... dasidigin cinsin qanunauygunluqlarindan xeberdar o
<< 1 ... 342 343 [344] 345 346 ... 430 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (37)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1021 / 744

❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋
2017/17:01)