canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Delixanada olsan...
SiSeRoN  SiSeRoN [Off] (05.11.2018 / 15:46)
Bir defe doatun orda parket vurur)) nese bi dene yaniq deli var olur sekse baxmaqchun))))nese telefona birin yazibki ala bax)) bu baxan kimi qiwqirib ki.ayyyyyyyy oyyyy))) dostum deyibki ala elivi ach buynan ele)) nese PV kleyin( parket kleyin) tokub eline))) get )) deli gedib bir azdan gelibki eli yapiwib)))))
Bir defe men getmiwem yayin icirhaccir istisinde bir deli yaxinlawdiki bura gel..nese qorxa qorxa yaxinlawdim ( delidirde agli yoxdu ) uzun plaw geyinib istide adam olur istiden bu plawdadi.nese cibinden qulpu qiriq stekan chixartdi ichinden derman..adi deyesen tramal idi ..mal vuranlaristifade edir..nese goturdum mene deyirki sen yaxwi oglansan mene siqaret ver..buna siqaret veren kimi o biri delilerde geldiki menede ver..pachkani verdimki alin gedin el chekin) o dermanida verdim mehledeki narkamana))o deliden canim qurtardi mehledeki mal vuran her defe gorende deyirki o dermandan yene verde)))
Dataport  Dataport [Off] (05.11.2018 / 22:49)
Ancag
asimka  asimka [Off] (05.11.2018 / 22:54)
 O qeder guclu ol ki,kimse senin sakitliyini poza bilmesin....
Teccublenmerem
~_DemounT_~  ~_DemounT_~ [Off] (06.11.2018 / 15:33)
olmusham
@Manitou@  @Manitou@ [Off] (06.11.2018 / 19:13)
Dəlixanada olmağ ))
Transfarmatorun içində olmağdan daha təhlükəsizdi )
-_____XuLiQaN_____-  -_____XuLiQaN_____- [Off] (06.11.2018 / 21:48)
 Vαrαvѕĸoy ɢeтмιreм αмα o yolα вoyυĸ ѕιмpαтιyαм vαr . !
Delixanadayiqda onsuzda
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (06.11.2018 / 22:08)
Nyutonun iti varmiw bidene Iti balaliyib Itinin evin sokmeye bawdiyib,Sokub tezesin tikib evin Eve 2 qapi qoyub bir boyuk birde balaca.Soruwublar ki,Ay Nyuton bu nedi Yeke qabi balaca qapi neycundu?deyib biri Analari kecmesi ucun birininde Balalari.
~_DemounT_~  ~_DemounT_~ [Off] (06.11.2018 / 22:14)
SiSeRoN (05.11.2018/15:46)
Bir defe doatun orda parket vurur)) nese bi dene yaniq deli var olur sekse baxmaqchun))))nese telefona birin yazibki ala bax)) bu baxan kimi qiwqirib ki.ayyyyyyyy oyyyy))) dostum deyibki ala elivi ach
Delixananin heyetine girennen bashdiyirlar siqaret istemeye) bir siqaret bir de pul)
__DeFeND__YouR__SeLF__  __DeFeND__YouR__SeLF__ [Off] (06.11.2018 / 22:42)
 eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN...
Men bir deliden birde alyaşdan qorxuram)
Desert Rain  Desert Rain [Off] (18.11.2018 / 01:34)
 Qara yazı mənəm hər birinizdən narazı özündən razı mənəm ...
Həkimlər dəlillərə baxıb Şükür eliyerler ))))))
Наверх  Cemi mesajlar: 180

<< 1 ... 14 15 [16] 17 18 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

Elave edilmiş fayl yoxdur

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4196 / 1422