Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
*_BOYKA_* (07.03.2011/16:11)o sene ele gelir eslinde mene heç buradaki diqqet lazimda deyil realda i tak diqqetdeyem yazilarin hamiya aid deil!
virtualdaki qizlar özlerini oldugunnan gozel ve ferqli gosterirler.. Coxsu realda gormediyi diqqeti burda gormek ucun cata gelirler..
Belosnewka (07.03.2011/16:15)coxsu yazmiwam hamsi yox.. Kimki sozu ozune goturur demeli nese vaaar)
o sene ele gelir eslinde mene heç buradaki diqqet lazimda deyil realda i tak diqqetdeyem yazilarin hamiya aid deil!
*_BOYKA_* (07.03.2011/16:17)Karvan keçdi
coxsu yazmiwam hamsi yox.. Kimki sozu ozune goturur demeli nese vaaar)
Belosnewka (07.03.2011/16:22)itde hurudu
Karvan keçdi
_NaRXoZzzz_ (24.01.2011/19:03)Sene cavabim yalniz duwuk qizlar burdan kimlese aile qurar cunki burdaki oglanlar iw yox guc yox parazit heyati yawayir.buna adim kimi eminem.dostlarim oxusaniz incimeyina
Halaldi..Nehayet duz söhbet eliyen birine rast geldim burda.Kiwi kimi daniwaq hec kim chatda taniw oldugu qizi almaz.Sözüm yaxwi oglanlara aiddir.
.gif)
БОГ Создал ВОРА, а Чёрт - Прокурора... |
Nur@ay (07.03.2011/18:24)Hamini eyni tutma, ishimde var, gucumde var, normal heyat terzi yashayiram...Fikrin sehvdir!
Sene cavabim yalniz duwuk qizlar burdan kimlese aile qurar cunki burdaki oglanlar iw yox guc yox parazit heyati yawayir.buna adim kimi eminem.dostlarim oxusaniz incimeyina
WreCKeR (07.03.2011/18:42)brat, özunu temize cixarmaq ucun oglanlara iliwir fikir verme) hami bilirki cata giren qizlarin 90%i realda uzune baxilmadiginnan cata gelir.. Cunki burda urodkalarda özlerini dunya gozeli kimi gostere biler.. Hele naz elemelerini demirem) (hamiya aid deyil)
Hamini eyni tutma, ishimde var, gucumde var, normal heyat terzi yashayiram...Fikrin sehvdir!

<< 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 31 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1021 / 946

БОГ Создал ВОРА, а Чёрт - Прокурора...