Saytın Ən varlısı ol : Malena - 5 manat
Sayta Daxil Olun!
MiLYoNDa1oQLaN [Off] (21.10.2016 / 12:21) miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
_K_O_T_İ_K_ (212016/13:18)bunu qoyag qıraga
Mesel getirirem sene"Kecmiwde yaponiyada Samuraylar o qeder qururlu olub ki,Onlar bir birinin Yan yana kecende qilincinin deymemesi ucun Surtinmemesi ucun sag terefe Taxarmiwlar qilinci mutleq.Eks Hal
_K_O_T_İ_K_ [Off] (21.10.2016 / 12:22) |
MiLYoNDa1oQLaN (212016/13:20)Sen defelernen incimiwem kusmuwem dediyin qizlara Ozun yazmisan birinci.
men bele deirem, sen bele deirsen bunu qoyağ qıraga, gelek menim yazdıgım bayaqki şerhe stat getirdinki "Yalan dirsen" indi mene bir mentiqli izah etki Yalanım hardadı, belke fikrim sehvdi, belke sen
Konceno
Arada Sirada
Forbidden
Evamelina
Dinara
Ve s.
deyiş. _K_O_T_İ_K_ (21.10 /12:23) [1]
MiLYoNDa1oQLaN [Off] (21.10.2016 / 12:23) miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
_K_O_T_İ_K_ (212016/13:22)10deq gelirem danışarq bu haqda
Sen defelernen incimiwem kusmuwem dediyin qizlara Ozun yazmisan birinci.KoncenoArada SiradaForbiddenEvamelinaDinaraVe s.
_K_O_T_İ_K_ [Off] (21.10.2016 / 12:24) |
MiLYoNDa1oQLaN (212016/13:23)Yatiram men iwden gelmiwem.
10deq gelirem danışarq bu haqda
Sen soruwdun cavab verdim Uzatma.
_K_O_T_İ_K_ [Off] (21.10.2016 / 12:25) |
MiLYoNDa1oQLaN (212016/12:57)Bu Werhive yazmiwam yalan daniwdiqivi.
Men incidiyim biriyle heçvaxd kelmede kesmerem, o üzr istemese, amma menden inciyen birinden milyon defede olsa üzr isteyerem, bagışlayana qeder, mende bu xasiyyetdi
Gorduyumcun forumdan.
MiLYoNDa1oQLaN [Off] (21.10.2016 / 12:44) miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
_K_O_T_İ_K_ (212016/13:22)Yoo bu neçenci defedi uje môvzularda stat getrsenki "Yalan dirsen" uje 3 defedi, men burda yazdıgmın arxasındayam,
Sen defelernen incimiwem kusmuwem dediyin qizlara Ozun yazmisan birinci.KoncenoArada SiradaForbiddenEvamelinaDinaraVe s.
Arada Sirada"nı mövzuda men söymüşdüm, hekim mövzusunun arxivinde var, üzr istedim sonra,
Konçeno"dan incimişdim danışmırdım, Sonra özü mövzuda yazdıki" Darıxmışam zad" gelsin özü deyer, bir ara gelmediyim vaxdlar idi,
Dinara"nan bu vaxdacan heç aram deymip, deymiyecekde,
Forbidden angel-inde neçe defe xetrine deymişem, üzr istemişem, Amma onun hansısa hereketinnen incimemişhem, ele eden qızda döyül,
Gelek Evamelina"ya, Forumda zarafatlarımız olur, amma onnan inciyen ve üzr isteyen kimi o qeder yaxın deilik, Bu adları menim qarşıma cavab kimi qoyma, Keçen defede mövzuda statıma, bele şerh yazdın, söhbet açılıp qoy hellin tapsın, Meqsedin nedi? de bilek bizde
MiLYoNDa1oQLaN [Off] (21.10.2016 / 12:47) miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
_K_O_T_İ_K_ (212016/13:24)Senle bir qesdi qerezliyim yoxdu, amma sen ele serh yazırsanki bezen adamın beynin cönderirsen heqqi,
Yatiram men iwden gelmiwem.Sen soruwdun cavab verdim Uzatma.
DİN@R@***@@@ [Off] (21.10.2016 / 12:47) Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!! |
_K_O_T_İ_K_ [Off] (21.10.2016 / 12:54) |
MiLYoNDa1oQLaN (21.10.2016/13:44)Cavidan Sen deyirsen men incidiyim insanlar menden uzur istemese Men yazmiram ne ne ne....
Yoo bu neçenci defedi uje môvzularda stat getrsenki "Yalan dirsen" uje 3 defedi, men burda yazdıgmın arxasındayam,Arada Sirada"nı mövzuda men söymüşdüm, hekim mövzusunun arxivinde var, üzr istedim son
Mende Senin Bu werhive fikir bildirmiwem Sen ozun yazmisan Forumda ki,Incimiwem kusmuwem nebilim ne...
Onnan sorada ozun yazmisan o insanlara.
Deyirsen konceno yazmiwdi Darixmiwam o uzur istemek deyil Axi Qardaw.
Senen weyxisi qerezdiyim yoxdu Xetrinde ezizdi Subiektiv fikrimi bildirdim Sende Azadsan Fikir bildirmekde Wexsiyyeti alcaldmamaq werti ile Hakkimda fikirlerini yaza bilersen.
Indi bir soz dediy baltala.
Evadi Koncenodu zadi men bulari heremirem.
Sen yazmiwdin ki,incidiklerim uzur istemeyene kimi Bariwmiram daniwmiram.
Sen orda Gostermemiwdin yaxin uzaq qohum dost taniw cem menasinda yazmiwdin.
Pricem tut Kimse yaxindi sene ya yox.
Neyseye ...
Ardını oxu >>
_K_O_T_İ_K_ [Off] (21.10.2016 / 12:55) |
DİN@R@***@@@ (212016/13:47)Vizqirt
Düz deyir Cako aramızda söz söhbətde olmayıb olmazda inden sora .
<< 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 22 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 4243 / 1479