💎 Saytın ən varlısı ol: Knight - 21 manat
_K_O_T_İ_K_ (21bunu qoyag qıraga2016/13:18)
Mesel getirirem sene"Kecmiwde yaponiyada Samuraylar o qeder qururlu olub ki,Onlar bir birinin Yan yana kecende qilincinin deymemesi ucun Surtinmemesi ucun sag terefe Taxarmiwlar qilinci mutleq.Eks Hal

MiLYoNDa1oQLaN (21Sen defelernen incimiwem kusmuwem dediyin qizlara Ozun yazmisan birinci.2016/13:20)
men bele deirem, sen bele deirsen bunu qoyağ qıraga, gelek menim yazdıgım bayaqki şerhe stat getirdinki "Yalan dirsen" indi mene bir mentiqli izah etki Yalanım hardadı, belke fikrim sehvdi, belke sen
_K_O_T_İ_K_ (2110deq gelirem danışarq bu haqda2016/13:22)
Sen defelernen incimiwem kusmuwem dediyin qizlara Ozun yazmisan birinci.KoncenoArada SiradaForbiddenEvamelinaDinaraVe s.

MiLYoNDa1oQLaN (21Yatiram men iwden gelmiwem.2016/13:23)
10deq gelirem danışarq bu haqda

MiLYoNDa1oQLaN (21Bu Werhive yazmiwam yalan daniwdiqivi.2016/12:57)
Men incidiyim biriyle heçvaxd kelmede kesmerem, o üzr istemese, amma menden inciyen birinden milyon defede olsa üzr isteyerem, bagışlayana qeder, mende bu xasiyyetdi
_K_O_T_İ_K_ (21Yoo bu neçenci defedi uje môvzularda stat getrsenki "Yalan dirsen" uje 3 defedi, men burda yazdıgmın arxasındayam,2016/13:22)
Sen defelernen incimiwem kusmuwem dediyin qizlara Ozun yazmisan birinci.KoncenoArada SiradaForbiddenEvamelinaDinaraVe s.
_K_O_T_İ_K_ (21Senle bir qesdi qerezliyim yoxdu, amma sen ele serh yazırsanki bezen adamın beynin cönderirsen heqqi,2016/13:24)
Yatiram men iwden gelmiwem.Sen soruwdun cavab verdim Uzatma.

MiLYoNDa1oQLaN (21.10.2016/13:44)Cavidan Sen deyirsen men incidiyim insanlar menden uzur istemese Men yazmiram ne ne ne....
Yoo bu neçenci defedi uje môvzularda stat getrsenki "Yalan dirsen" uje 3 defedi, men burda yazdıgmın arxasındayam,Arada Sirada"nı mövzuda men söymüşdüm, hekim mövzusunun arxivinde var, üzr istedim son

DİN@R@***@@@ (21Vizqirt2016/13:47)
Düz deyir Cako aramızda söz söhbətde olmayıb olmazda inden sora .