close
Sayta Daxil Olun!
Son 10 mövzu
ALLAH BoYuK ve BaQiSHLaYaNDiR.. XeYaLLaR WaHZADeSi, bawa duwmedim men oz haqqimi halal elemiremse Allah menim haqqimi ne haqnan ona halal ede biler ele cixirki Allah bur bendesin baqishlamaqicun digerinin haqqin tapdiyir hallalig olmasa Allahda bagiwlamir. | Kedicikkk [Off] (24.04.2013 / 15:24)
|
Black_Attack, aha nikin sahibi turk idi daha dogrusu turkiyede boyumusdu is yoldasim idi o getdi mene dimisdi parolu deyis men bilmiyim,hazir nikiydi mende ele bele firlaniram nik acim istemedim yeniKedicikkk, firlanma vertuwka olarsan axirda)) ok eceb elisen) | Kedicikkk [Off] (24.04.2013 / 15:27)
|
Black_Attack, tsk) | elgunay [Off] (24.04.2013 / 17:27)
|
Black_Attack (24.04.2013/16:21)
XeYaLLaR WaHZADeSi, bawa duwmedim men oz haqqimi halal elemiremse Allah menim haqqimi ne haqnan ona halal ede biler ele cixirki Allah bur bendesin baqishlamaqicun digerinin haqqin tapdiyir
bagiwla ama duz demirsen cunki Allah bagiwlayandan sora kimdiki ona asi cixsinlar.Allaha qarwi cixacaqsan? | Denis* [Off] (24.04.2013 / 17:31)
|
Allah butun qelblerin ne dusunduyunu bilir.Ele insan varki,gunahlari coxdu,gunah edir deyir axirda tovbe ederemde,Allah bagislayar.Bele birini Allah bagislamaz amma gunah isleyib sonra heqiqetende pewman olubsa,urekden tovbe edib geri donmeyibse o emele Allah bagislayar. | Denis* [Off] (24.04.2013 / 17:33)
|
Allah heckimin,haqqini heckimde qoymur,kimse halal etmirse,onun cezasini cekir amma basqa gunahlarinagore kecir veya halaliq verse bendesi savabini artirir. Cemi mesajlar: 41
<< 1 [2] 3 4 5 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4352 / 1215