canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

30 aPreL ADNA (Ayazın sevgilisi Yazmış Hekaye ...)
oK_Da_GozeLSeN  oK_Da_GozeLSeN [Off] (01.05.2013 / 12:45)
Allah Rəhmət eləsin...

4 il əvvəl ADNA-da törədilmiş terror hadisəsinin qurbanı Ayaz Bağırovun nişanlısı vaxtilə BDU-nun Jurnalistika fakültəsində oxumuş Pərvinin dəşhətli etirafı ... :(((

Həyatımda hər kəsdən çox sevdiyim bir oğlan var idi. Adı Ayaz idi. Biz birlikdə universitetə hazırlaşmışdıq.­­­­ Xoşbəxtlikdən Mən Bakı Dövlət Universitetinin­­ Jurnalistika fakültəsinə, o isə Azərbaycan Dövlət Neft Akademiyasına daxil olmuşdu. Elə univeristetə daxil olduğumuz ilk gün o mənə təbriklərdən sonra məni sevdiyini demişdi. Həyatımın ən xoş günü olduğu üçün eyni gündə iki sevinc yaşadım. Həm universitetə daxil oldum, həmdə ürəyimdə həmişə sevgi hissi ilə alışıb yanan oğlan mənə sevdiyini etiraf etmişdi. Sevincimdən yerə göyə sığmırdım. Dərsdən sonra birlikdə görüşər, dənizkənarında gəzər, əl-ələ tutub söhbət edərdik. Onun gözlərindəki sevgini kitabdakı cümlələr kimi oxuya bilirdim. O mənə həmişə gözəl gözlüm, yayqaşlım deyirdi. Dediyinə görə həyatında gördüyü ən gözəl qızda elə məhz m
...
Ardını oxu >>
Denis*  Denis* [Off] (02.05.2013 / 18:16)
:(
White_Pearl  White_Pearl [Off] (02.05.2013 / 18:52)
men oxumushdum bunu internetde..amma mence bunu qurashdiriblar inandirici deyil(
*_~O_SHiMDi_AsKeR~_*  *_~O_SHiMDi_AsKeR~_* [Off] (02.05.2013 / 18:54)
 Elvida Oten Gunler...
oxumuwam qizi taniyan 1.2nefer yazmiwdiki yalan soybetdi ,nebilim her neysede tesirli hekayedi oxumaga deyer
oK_Da_GozeLSeN  oK_Da_GozeLSeN [Off] (03.05.2013 / 00:25)
Ardarazli  Ardarazli [Off] (01.05.2015 / 06:09)
Heyif ki,dunen bu hadiseni cox az adam xatirladi. Hemcinin bu forumdja da.
[AYSEN]  [AYSEN] [Off] (01.05.2015 / 12:36)
Hemin hadisede 4cu kursda oxuyurdum ADUda.hemin gun ne geder agladig (((((((((((
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (01.05.2015 / 12:42)
ALLAH rəhmət eləsin
[AYSEN]  [AYSEN] [Off] (01.05.2015 / 12:54)
Amin.
*SeYTaNkIz*  *SeYTaNkIz* [Off] (01.05.2015 / 13:51)
 Ən YaxŞı kariyera qura biLeceYiniz sahə İNSAN oLmaqDıR..Çunki ,o saheDe fuRseTLeR çox
ALLAH rehmet elesin.
Наверх  Cemi mesajlar: 20

[1] 2 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

Elave edilmiş fayl yoxdur

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4251 / 1432