Son 10 mövzu
Çat haqqında formalaşan fikirleriniz? | _ELYA_ [Off] (10.05.2013 / 23:54)
|
SLaDkiY_PrinC (11.05.2013/00:51)
biriviz tesdiq eliyirsuz biriviz inkar baw acmadim hecne
Men deyim noqte qoyaq.
Yaxin hec vaxt ol bilmez, yeni oxu zalinda werhlerde gicin biri idi, aglina geleni yazirdi, men yola verirdim gedirdi, anormal idi. Sonra ozunu tamam tesdiq etdi. Bele yeni. Xahiw baglayaqda bu sohbeti onsuzda iyrenirem. | _M_E_L_E_K_ [Off] (10.05.2013 / 23:56)
|
_ELYA_, sag ole bacim menim tam fikirlerimi deyecek cumleler yazdin | SLaDkiY_PrinC [Off] (11.05.2013 / 00:05)
|
_ELYA_ (11.05.2013/00:54)
Men deyim noqte qoyaq.Yaxin hec vaxt ol bilmez, yeni oxu zalinda werhlerde gicin biri idi, aglina geleni yazirdi, men yola verirdim gedirdi, anormal idi. Sonra ozunu tamam tesdiq etdi. Bele yeni. Xahi
menimcun maraqli doyulee kimdi prosta demek istediyim oduki aldanmisuzsa bu sizin gunahivizdi. bu qeder. | MENSIZHEYATIN [Off] (11.05.2013 / 10:10)
|
Bay bay bay burda ele uzler vaaaaar burda melek realda.en axmaqinanYalandan Allaha and icmek,ozunu soydurmek,daje ozu soyuw qoydugu soyuwe emel etmemek,her weye xirda yalan diyb öz aleminde zor olanlar,oz nikini bawqasina verib kimse onun yerine and icmesi,soyuwu qebul elyb ama teki meqsedime catm dimes,ve s. bele weyler varki bunlarda catin ic uzudu.Beledeki meni aldadan anasindan olmaybe,istenilen sohbeti tutb ustun acmiwam.Ne elyblerse,ozlerne elybler. | vicious [Off] (11.05.2013 / 12:25)
|
her sey insanin oz sexsiyyetinden asilidi.kim oz sexsiyyetini gizledir demeli oz sexsiyyetine hormet etmir ve ya oz sexsiyyetinden utanir.qaldiki qizlar melek filan.siz oglanlar hec qiz nikleri ile girmemisiniz guya cata.siz ozunuzu qiza beyendirmek ucun deriden qabiqdan cixirsiz eee.sonra qizlar sizin mesajlariniza cvb yazmiyanda,arxasiyca min soz deyirsiz.xeyr elemir axi ona gore.. | MENSIZHEYATIN [Off] (11.05.2013 / 12:27)
|
ewi iyrenc insan her yerde iyrencdi. | MENSIZHEYATIN [Off] (11.05.2013 / 12:29)
|
vicious (11.05.2013/13:25)
her sey insanin oz sexsiyyetinden asilidi.kim oz sexsiyyetini gizledir demeli oz sexsiyyetine hormet etmir ve ya oz sexsiyyetinden utanir.qaldiki qizlar melek filan.siz oglanlar hec qiz nikleri ile gi
Saq ole duz soze ne diyesen | vicious [Off] (11.05.2013 / 12:31)
|
qizlar mence burdaki iyrenc sohbetlere ozumuzu qatmasaq yaxsidi.prostu dayana bilmiyib yazdim.haqsizliga goz yuma bilmirem.Mewe caqqalsiz olmaz.Sen butun oglanlara aid elyb daniwmada okk?Ona qalsa qizdar haqqinda ele weyler yazaramki,deymiwin qala qala kalin tökuler. Cemi mesajlar: 116
<< 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 12 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı