canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Çat haqqında formalaşan fikirleriniz?
_ELYA_  _ELYA_ [Off] (10.05.2013 / 23:54)
SLaDkiY_PrinC (11.05.2013/00:51)
biriviz tesdiq eliyirsuz biriviz inkar baw acmadim hecne
Men deyim noqte qoyaq.
Yaxin hec vaxt ol bilmez, yeni oxu zalinda werhlerde gicin biri idi, aglina geleni yazirdi, men yola verirdim gedirdi, anormal idi. Sonra ozunu tamam tesdiq etdi. Bele yeni. Xahiw baglayaqda bu sohbeti onsuzda iyrenirem.
_M_E_L_E_K_  _M_E_L_E_K_ [Off] (10.05.2013 / 23:56)
_ELYA_, sag ole bacim menim tam fikirlerimi deyecek cumleler yazdin
SLaDkiY_PrinC  SLaDkiY_PrinC [Off] (11.05.2013 / 00:05)
_ELYA_ (11.05.2013/00:54)
Men deyim noqte qoyaq.Yaxin hec vaxt ol bilmez, yeni oxu zalinda werhlerde gicin biri idi, aglina geleni yazirdi, men yola verirdim gedirdi, anormal idi. Sonra ozunu tamam tesdiq etdi. Bele yeni. Xahi
menimcun maraqli doyulee kimdi prosta demek istediyim oduki aldanmisuzsa bu sizin gunahivizdi. bu qeder.
MENSIZHEYATIN  MENSIZHEYATIN [Off] (11.05.2013 / 10:10)
Bay bay bay burda ele uzler vaaaaar burda melek realda.en axmaqinan
Я_ПрОсТоЙ_Но_БлАтНоЙ  Я_ПрОсТоЙ_Но_БлАтНоЙ [Off] (11.05.2013 / 11:42)
 Kime OX atmagi oyretdimse,bir gun meni NIWAN aldi!
Yalandan Allaha and icmek,ozunu soydurmek,daje ozu soyuw qoydugu soyuwe emel etmemek,her weye xirda yalan diyb öz aleminde zor olanlar,oz nikini bawqasina verib kimse onun yerine and icmesi,soyuwu qebul elyb ama teki meqsedime catm dimes,ve s. bele weyler varki bunlarda catin ic uzudu.Beledeki meni aldadan anasindan olmaybe,istenilen sohbeti tutb ustun acmiwam.Ne elyblerse,ozlerne elybler.
vicious  vicious [Off] (11.05.2013 / 12:25)
her sey insanin oz sexsiyyetinden asilidi.kim oz sexsiyyetini gizledir demeli oz sexsiyyetine hormet etmir ve ya oz sexsiyyetinden utanir.qaldiki qizlar melek filan.siz oglanlar hec qiz nikleri ile girmemisiniz guya cata.siz ozunuzu qiza beyendirmek ucun deriden qabiqdan cixirsiz eee.sonra qizlar sizin mesajlariniza cvb yazmiyanda,arxasiyca min soz deyirsiz.xeyr elemir axi ona gore..
MENSIZHEYATIN  MENSIZHEYATIN [Off] (11.05.2013 / 12:27)
ewi iyrenc insan her yerde iyrencdi.
MENSIZHEYATIN  MENSIZHEYATIN [Off] (11.05.2013 / 12:29)
vicious (11.05.2013/13:25)
her sey insanin oz sexsiyyetinden asilidi.kim oz sexsiyyetini gizledir demeli oz sexsiyyetine hormet etmir ve ya oz sexsiyyetinden utanir.qaldiki qizlar melek filan.siz oglanlar hec qiz nikleri ile gi
Saq ole duz soze ne diyesen
vicious  vicious [Off] (11.05.2013 / 12:31)
qizlar mence burdaki iyrenc sohbetlere ozumuzu qatmasaq yaxsidi.prostu dayana bilmiyib yazdim.haqsizliga goz yuma bilmirem.
Я_ПрОсТоЙ_Но_БлАтНоЙ  Я_ПрОсТоЙ_Но_БлАтНоЙ [Off] (11.05.2013 / 12:42)
 Kime OX atmagi oyretdimse,bir gun meni NIWAN aldi!
Mewe caqqalsiz olmaz.Sen butun oglanlara aid elyb daniwmada okk?Ona qalsa qizdar haqqinda ele weyler yazaramki,deymiwin qala qala kalin tökuler.
Наверх  Cemi mesajlar: 116

<< 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 12 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

Elave edilmiş fayl yoxdur

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3387 / 1255