canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Azerbaycanda avtobus medeniyyetine münasibetiniz necedir?
MiLYoNDa1oQLaN  MiLYoNDa1oQLaN [Off] (02.01.2016 / 17:23)
 miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine
Biz Xaçmazda görmüshükki lap marwuruta az hallarda minsemde yawli bir qadin veya kishi minende ferqi yoxdu qiz ve oqlan hemin yawlilara yer verir oturmaqa biz bele görmüsük
Olan hadiseni danishim

Bii defe Bakiya gelmisdim ele alindiki Ecemiye getmeyçün marwruta minmeli oldum
Yanimdada Bakidan bir dostum vardi neise oturmusdum men dayanacagda bir iki yawli adam mindi marwruta men istedim duram yerimnen yer verim dostum:
" Qaqa otur durma Bakidan kenara baxma rayona zada burda ele wey yoxdu"
Neise men yenede durdum ayaqa qadin idi hardasa 4o-45 yawi olardi didim buyurun eylewin
Dediki çoxsagol Allah razi olsun

Demeyim oduki Qanmaz insannar çoxdi men yenede öz adamligimi eledim ferqi nedi Baki ya Qiraq weher insan her yerde öz medeniyyetin gösderir yeni men orda ayaqüsde getmeyen ölmedim men
Ardarazli  Ardarazli [Off] (03.01.2016 / 15:04)
Avtobusda cavanlarin onlara yer vermemesinden narazi olanlar birce dete bir yere yigilib bu naraziligi NN ne etseydiler problem.coxdan hell olmusdu.
kotik_motik  kotik_motik [Off] (03.01.2016 / 15:30)
Bir defe telebe vaxti marwurutda oturmusham arxa siralarin birinde o vaxt ayagimda yanmishdi madde tokulmushdu ayagimi sarimisdilar geze bilmirdim minende yer vermishdiler basmida salmisam ashagi derse gedirdim kitab oxuyurdum neyse bir qadin geldi dayandi bashmin ustunde 50-55yashi olar dodag qirmizi yanag rumyana wpilka akkawda saci zadi yigilma gozunde acki her neysede bir kiwide qaytdiki qiza baxe utanmir yer vermir yene sesmi cixarmadim ayagimda sizildiyirdi hirsimnen dodagmi ceyniyirdim yene hemen kisi qanacagi yoxduye gor vece alir ayagi agridi yasli qadindi basmi qaldirdim baxdim kiwinin uzune dedim menim ayagim colag olub burda yixilsam qucagina alacagsan meni ya ayagmi soynub qaldirib qoymalyamki gorsun hami men yalvarmisam bu yasda qadina wpilka geyin? Kitabmida goturdum durdum ayaguste dedim indi ged otur ureyin rahatlasin yol boyu men duwene qeder heckim oturmadi orda
kotik_motik  kotik_motik [Off] (03.01.2016 / 15:34)
Biri durmursa o demek deyil qanacagsizdi belke biri xestedi belke harasisa agriyir bashima gelib halsiz durmusam yer vermisem yuxusuz olurdum tezyiqim dusurdu nece defe ureyim gedib marwurutda kimse mene soz demesin deye mecbur durmusam yeniki heckim kefinen elemir oglanda oturubsa borclu deyil mene yer versin oda pul verir minir belke iwden gelir yorgundu belke agriyir belke nese olub borcu var hamiya?vapse oturacag sayi qeder adam gotursunler marwuruta haqqsizliq lazim deyil haminin isi gucu var oturanda hami genderden qadin kiwi beraberliyinden danwr men ele zeyif deyilem ki kiwiden yer umum ki mene yer versin oturum
SiSeRoN  SiSeRoN [ON] (03.01.2016 / 15:39)
Sen duwunki sen valideyninle gedirsen ve men elimde tel oynuyuram sizinkiler ayaq uste men ise oturmuwam.. Bu sene nece tesir eder??mence yer verilmelidir. Duzdu sen dediyin istisnalar olmaq werti ile.yorgunluq ise behanedir
kotik_motik  kotik_motik [Off] (03.01.2016 / 16:04)
SiSeRoN (03.01.2016/15:39)
Sen duwunki sen valideyninle gedirsen ve men elimde tel oynuyuram sizinkiler ayaq uste men ise oturmuwam.. Bu sene nece tesir eder??mence yer verilmelidir. Duzdu sen dediyin istisnalar olmaq werti ile
Yorgun adam telnen oynamir sizib qalir oturacagda mene pis tesir elemir oda ele insandi gedib doyesi deyilem ki tez ele yer ver insanlar ferqli dusuncelere malikdi duran sag olsun durmayan ozu biler ne deyim chalishiram insanlarida fikirleshim pis her yerde var onsuzda
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (03.01.2016 / 17:55)
kotik_motik (03.01.2016/16:04)
Yorgun adam telnen oynamir sizib qalir oturacagda mene pis tesir elemir oda ele insandi gedib doyesi deyilem ki tez ele yer ver insanlar ferqli dusuncelere malikdi duran sag olsun durmayan ozu biler n
Senin Kobne nikin nedi?
kotik_motik  kotik_motik [Off] (03.01.2016 / 20:55)
_K_O_T_İ_K_ (03.01.2016/17:55)
Senin Kobne nikin nedi?
Siz menden ne isdiyirsiz anlamiram ne kohne ne teze bunla girmisem bunlada girirem sene lazimdi yapishmisan mene
DerSkiY_  DerSkiY_ [Off] (04.01.2016 / 12:48)
 Kakтus və Lavinia
Yoxdu..men avtobusa 1 il erzinde 2-3defevminmiwem gorduyum bu olub
Реssimist89  Реssimist89 [Off] (05.01.2016 / 11:20)
Avtobus medeniyyetti nediki?)
Kutlevi neqliyyat vasitelerinde davranish qaydalarindan sohbet gedirse eladi,yeni boyuye ve kichiye,qadina hormet var.
Наверх  Cemi mesajlar: 228

<< 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 23 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (1)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3948 / 1522