close
Sayta Daxil Olun!
Son 10 mövzu
Online SMS - lere münasibetiniz? Mene Maragli Gelir Hemishe Online Sms....Arada Bir Atim Bura:) her sheyi basha dushurem bide gorusen eee yazirlar CIDDI munasibet qurmaq istirem onda ne nezerde tuturlar?) diyib gulmek olmuyacaq ele pramoyuna pastel?) ya evlenmek meqsedi?) ne geribe maraglarun varmiw adeee
bawga movzu tapammadin?) *-=ReSpEcT_BoY=-*, onu basha dushduk men anormal baxmiram buna hec oqlanada pis baxmiram. dovr o dovrdi uje, ama bu online smsdeki CIDDI sobetin basha dushemmirem) nc toyda tamada beye terif vuranda deyceyki bey catda soyuw galmib veren oglandi gelin bewiyle daniwib altincj bu beye vurulub *-=ReSpEcT_BoY=-*, o vaxt uje onnanda dovr muasirleshecek ushaq ata anasin basha dushucey. hem o soyush sobeti her yerde var her kes pridelini bilmirki bu heyatda. hem belke ele o qede onlinede tanish olan varki mkti baqlir bir birinen danishir elencine biridiler) salam xanim. Ozune ve xasiyetine guvenli, sevgi ve isteye ehtiyac 1xanimla semimi taniwliqa wad olardim.050 304 94 46.
Salam mene burda bir xanlmln komeyi lazlmdlr semim ve olsun 0552781041 H R Leytinantam Ayaz Salamlar.ozune hormet edan,dasdolni,semimi ve yalandan uzaq olan ehtirasli, bir xanimla taniw olmaq isterdim.055-719-14-99
dastolni) 
Cemi mesajlar: 282
[1] 2 3 ... 29 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 1021 / 956