canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Maraqlı və gülməli
__DeserT_RoSe__  __DeserT_RoSe__ [Off] (06.09.2018 / 11:21)
 . . .
Burda başıma gələn əhvalatı yazmaq istəyirəm.
2012-ci ilin noyabr ayı idi deyəsən. Moder olmaq istədiyim vaxtlar ))
Forumun moderi "Life and Death" niki mənə yazdı ki, "burdan birdəfəlik çıxıram deyə, profili moderliklə bir yerdə satıram, narahat olma heç kəsin xəbəri olmayacaq"
Mən də sevindiyimdən o dəq razı oldum ))
Heç bir-iki gün deyildi profili işlətdiyim, necə oldusa "adm" xəbər tutub, moderliyi də aldı əlimdən, profilə də bir "blok" ))
Day əsəbdən ölürdüm, qızı nə qədər axtardım tapa bilmədim..
KuRaRi  KuRaRi [Off] (06.09.2018 / 13:17)
Mehlede berber var..demeli berberin nenesi xeste imiw..buna deyiblerki get boyukler uchun olan pampers al..buda deyib bawqa uwaga..nese uwaqda ele bilibki Qoruyucu( qandon) almaq.lazimdi ..alib getirib berberin elinde iw olduguna gore deyibki aldun buda deyibki heee..deyib qardawimsan menim elimde iw var apar verde bize)))).. nese aparib verende xalasi gotrubki bu qandondur)) deyirki bu bedi dediki ber Sadiq ( berber) gonderdi..dediki apar ver bize)) nese xalasi evden chixib eseblewib gelib bunun yaninaki ay sadiq nenon qandonu neyneyir almisan?)))
MoNaCo_FrAnCe  MoNaCo_FrAnCe [Off] (06.09.2018 / 14:15)
 ......M.O.N.A.C.O...F.R.A.N.C.E......
Magistraturada olanda semestr imtahani verirdim.demeli yanimda qiz oturub uzun yupkada .buda wparqalkalari gizledib o yupkanin yan ciblerinde.bir bir axtarir tapir oz sualin basliyir yazmaga.imtahan nezaretcisi nece hardan mene diqqet etdise onu bilmedim gorubki qizin yupkasina baxram.halbuki o qiza nezer salmagim 10 -15 saniye cekdi..he suretle ustume geldiki ay oglan dur ayaga.basimi qaldirib baxanda gordum bu zehmli esebnen uzume baxir.didim muellime niye nolduki diyir dur cix bayira imtahana gelmisen qizlarin ayaqlarina baxrsan.D.nese gulumsedimki yox fikirlewmiyin ele wey.olmuyub olmazda.bu direwdiki yoxe dur cix imtahanan azadsan.yanimdaki qizda hec sesin cixartmir haa oda qizarib birsoz diyenmir)nese bu nezaretci biraz dibinen giriwdi gordumki uje bawqa sohbetler curudecey biraz esebi formada didimki muellime kecin yerivize ve duwunduyunuz hecne men etmemiwem imtahan davam elesin.yoxe terski ters sen cixmalisan vse.durdum didimki mene ferq etmir ha lapdaki kesilim ama ne menim a...
Ardını oxu >>
Наверх  Cemi mesajlar: 153

<< 1 ... 14 15 [16]

mesajı filterle
Mövzunu yükle

Elave edilmiş fayl yoxdur

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4310 / 1371