canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Maraqlı və gülməli
Cnblue  Cnblue [Off] (16.08.2015 / 23:07)
sevmediyim bir qizin ad gunu idi menide cagirmiwdi neyse hediyye aldim getdim qizlar hamisi bunu tebrik edirdi seni cox seviremm mac mucc olurem sencun falan sozler mende hediyyemi verdim goruwdum.Uzuve demey kimi olmasin seni cox seviremmmm
deyib ama arxanca daniwiram.
Qiz bele oldu
Mende zirt pir kinaye ile az zarafat etdim.

deyiş. Cnblue (16.08 /23:08) [1]
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (17.08.2015 / 02:56)
 ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
Sabah aktiv edersiz yazaram ikisin indi axod yoxdu))
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (17.08.2015 / 04:23)
Cnblue (17.08.2015/00:07)
sevmediyim bir qizin ad gunu idi menide cagirmiwdi neyse hediyye aldim getdim qizlar hamisi bunu tebrik edirdi seni cox seviremm mac mucc olurem sencun falan sozler mende hediyyemi verdim goruwdum.Uzu
Qirdin Batirdin Camaati Gulmeyden.
Bele ehvalatlari Daniwmamiwdan Evvel Xeberdarliq Ele Hec Olmasa Ki,Ureyi Zeofler Oxumasin.
Cnblue  Cnblue [Off] (18.08.2015 / 10:54)
_K_O_T_İ_K_, xaxaxa cox gulmelidi
**FoRbiddeN_AnGeL**  **FoRbiddeN_AnGeL** [Off] (18.08.2015 / 11:51)
Yadıma gelmir :(
Black_Attack  Black_Attack [Off] (18.08.2015 / 13:52)
 Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.
beautiful-Eyes (27.01.2011/23:07)
Bir defe mamaynan dayim qizi birde men bulvara getmiwik teze bir kaceli acilibda scooter dedik gellin minek minmiwik mamaynan men bir oturmuwuq indu kacalli terpendu indu goruremki hereket ede bilmire
foruma gelib kecmish gozel qizlardan biri)
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (18.08.2015 / 19:05)
 ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
Dunen emelli basli bir gice rast gelmisdim padruqami yigirdim ki,gel zeherrenek nese busir evde hec kim olmayanda gicelek qaliramda sehven bir qadina dusmusdum seside oxsuyurdu ee ozde acan kimi dedim ifrite gelde day menimde telimde her sey silinib yaddasda da bir nomrede yoxdu. bu qadinda ele bilir mezellennem.basladi meni tehqir elemeye dedim sehv dusmusemde bagisla ay ne bilim ne sen bilirsen men kimem gor senin basiva ne oyun acacm nem ne obsim atdim ustune indi dayanmadan yiqir dedim heqqi nazirriyde zadda yeqin isleyir men bitdimde zeng elemisem o biri nomreyle dostuma ki,bele belede oda bele seylere yaxsidi eli uzundu nese nomreni verdim yoxlatdirdi duz unvanina kimi tapdi kimdi bir basdan xarabin biri imis isveren kimi taniyir hami kafelerin birinde isleyir Bakida.dedim boyuvu yere soxum elede danisir ki,gor sene neyniyecem neyniye bilersen ki,obsim dostum ne deyib neyneyib bilmirem zeng eledi ki,qadin bagisla basa susdum bir kelme bele dedi...yani bele uzatmaqin ne menasi var...
Ardını oxu >>
ceza12  ceza12 [Off] (18.08.2015 / 19:40)
KoNCeNo (18.08.2015/20:05)
Dunen emelli basli bir gice rast gelmisdim padruqami yigirdim ki,gel zeherrenek nese busir evde hec kim olmayanda gicelek qaliramda sehven bir qadina dusmusdum seside oxsuyurdu ee ozde acan kimi dedim
Sene bir nomre versem unvanina kimi tapa bilersen?
WreCKeR  WreCKeR [Off] (22.10.2016 / 23:23)
 БОГ Создал ВОРА, а Чёрт - Прокурора...
fakt sahidi oldugum hadiseni danishiram
azerbaycanda olanda 28 den mashin bazarina getmeliydim oturdum taksiye
63 yashi vardi taksi sofherinin
-deyir arvadim olub
sorushuram ki ne vaxt olub?
-deyir 2 il 7 ay 14 gundu
Susdum
Nik_tapmiram*  Nik_tapmiram* [Off] (23.10.2016 / 05:09)
iy geldi movzudan
Наверх  Cemi mesajlar: 153

<< 1 ... 13 14 [15] 16 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

Elave edilmiş fayl yoxdur

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4280 / 1584