canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil olQeydiyyat
ButulkaDominoDurakTic Tac Toe
İstifadəçi adı və ya ID:
Şifrə:

💬 Forum
Mövzulara baxın, sual verin, fikir paylaşın və aktiv müzakirələrə qoşulun.

Son 10 mövzu

📌 onun bunun wekillerini az yolluyun:))
Mövzudakı mesaj sayı: 139
YeMeLi OgLaN
YeMeLi OgLaNOFF
🕒 23.05.2013 / 21:42 · #1
Mende hamisi kimi odnoklassnike ilk defe girende ozume gozel bir xanim axtariwnda idim. O vaxtlar hele coxxx genc idim)))))))).. Bir gun uzu goycek ,qaiwnda gozunde aqzinda ve burnunda bir sehfi olmayan, Allahin bu xanimin uzunden hecneyi eksik etmeyen gozel olduqca gozel bir qiz seklini oz seyifesine yerlesdiren bir xanimla taniw oldum. Yazdim xanim bu sizsiz? Beli kim olmaldir ki, mene deyib bu xanimla yaziwmaya bawladim. Men hele o vaxtlar odnoklassnikde ilk adimmlarimi atirdim.)))) Aciqi bu xanim menden seklimi isteyende men utanirdim seklimi qoymaqa onun ucun)))))) Qorxurdum ki, mene bir daha yazmaz)). Amma men bu xnaimin seifesinde olan seklinen kifayetlenerek oz xeyallarimi qurmusdum)))))))))))))))))))))))))))). Buna gorede bu qizdan wekil istemirdim.. Men bir gun bu qiz ucun oz weklimi qoydum ve reaksiyasindan gordum ki, hecde pise doqru yox eksine yaxwliqa doqru mene canim ureyimle deye yazirdi)). Men ise sadece beynimde dusnurdum hamiyada deyib gezirdim ki, ondoklassikde bird...
Ardını oxu >>
Zeqqumagaci
ZeqqumagaciOFF
🕒 23.05.2013 / 21:51 · #2
🏷 Insan insani ya tamamliyamada yada tam anlayamadi..
_ELYA_
_ELYA_OFF
🕒 23.05.2013 / 21:53 · #3
Yazig Anjelinaya goz deydi axirki. Pis xestedi. Oglanlarin gozu deydide)))
RoMaNTik_SeFiL
RoMaNTik_SeFiLOFF
🕒 23.05.2013 / 21:58 · #4
he yaziq anjelina :)) neyi var neyi yox kesdirir :)) birazdan esgerde getcey :)))))))))))))))))))
YeMeLi OgLaN
YeMeLi OgLaNOFF
🕒 23.05.2013 / 22:11 · #5
RoMaNTik_SeFiL (23.05.2013/22:58)
he yaziq anjelina :)) neyi var neyi yox kesdirir :)) birazdan esgerde getcey :)))))))))))))))))))
harasin kesdirir?
Black_Attack
Black_AttackOFF
🕒 23.05.2013 / 22:13 · #6
🏷 Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.
o gun biri burda kiminse 4 dene shekilin gonderdi. ama googleden zaddan hansisa saytdan goturulme dor)_))
RoMaNTik_SeFiL
RoMaNTik_SeFiLOFF
🕒 23.05.2013 / 22:15 · #7
YeMeLi OgLaN, indi zengini gozdurem deqiq oyrenib deyerem :)) bele yalannan deyib babal yumaq istemirem :)))
YeMeLi OgLaN
YeMeLi OgLaNOFF
🕒 23.05.2013 / 22:16 · #8
Black_Attack (23.05.2013/23:13)
o gun biri burda kiminse 4 dene shekilin gonderdi. ama googleden zaddan hansisa saytdan goturulme dor)_))
oz wekilleridi yeqin)
Black_Attack
Black_AttackOFF
🕒 23.05.2013 / 22:16 · #9
🏷 Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.
YeMeLi OgLaN, ozunki dor deqiq oni bilirem hansisa qizin belin qirib gonderib mene)))
YeMeLi OgLaN
YeMeLi OgLaNOFF
🕒 23.05.2013 / 22:16 · #10
RoMaNTik_SeFiL (23.05.2013/23:15)
YeMeLi OgLaN, indi zengini gozdurem deqiq oyrenib deyerem :)) bele yalannan deyib babal yumaq istemirem :)))
Cəmi mesajlar: 139
[1] 2 3 ... 14 >>
Forum faylları
Bu mövzudakı fayllar 1
Keçidlər