Son 10 mövzu
Seni hec mecbur edibler?iLaSHKa*, N72 aliflar ogurlanan telefonun Evezine? Black_Attack (16.11.2010/14:56)
Hemin_Bryunet, sonuncu qemun olsun lap tesirlendirdin meni:))))
tesevvur ele sohbet axirda ele firlandi ki, men ondan yox, o menden pul alasi oldu. Sikayetini geri goturmekcun. Yandim yaxildim da. Hansisa isveren ,cindir menden istediyi qeder pul aldi. Gor nece cindir zemanedi. | Hektor [Off] (16.11.2010 / 16:00)
|
HeYaT_QiSa (16.11.2010/14:55)
Black_Attack, Ele cavan olarax da qalajam qaqawim...70 yawinda olsamda...
Ade indi sen 70 yawina kimi camahata diremelisen?
halalduiLaSHKa*, hec naxadu dvijeniya oqlanun elunnen teli aliram verirem sene buna Deyiller ( DESHOVU AFTARITET) hele bir iki denede qulaq dibi vururam ala sen bu qizi tanuyursan???? senun gozunde qalxiram goylere ..bunnan artiqi mene nese lazim idi?) Hemin_Bryunet, ne qeder pul? birinde men danishicam diremey barede ) Hektor, ade yoxee.
7 il bunnan sonra yasasam boyuy weydi.. | QEDDAR_DUNYA [Off] (16.11.2010 / 16:02)
|
Black_Attack, Oglandi da. aaaazzzz deyim? Esebi halimi gormeyini istemezdim. Dayanamazsin. Onsuzda milyon defe diresem de vermir diskiQEDDAR_DUNYA, ne az de ne ala ne bula nedeki ade ele adiynan muraciet ele)) yanunda olseydim naxadu 1 stekan su)) seni sakitleshdirirem sene disk verirem gozlerun sevincden parliyir ele o an tesadufen nazla yanimnan kecen ee tfu sef saldim )) he ele o an sene padxod edirem sen olursan menim shaxzadem mende senun kralun ne ise.. bele bir naqil vardi... sen eve catirsan taxirsan diski gorusenki icinde sence ne var?) | Hektor [Off] (16.11.2010 / 16:04)
|
QEDDAR_DUNYA (16.11.2010/15:02)
Black_Attack, Oglandi da. aaaazzzz deyim? Esebi halimi gormeyini istemezdim. Dayanamazsin. Onsuzda milyon defe diresem de vermir diski
sirtigdi ki oglan.
Cemi mesajlar: 151
<< 1 2 3 [4] 5 6 ... 16 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı