canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

mekan > tanishliq > sevgi
Live_Fearless  Live_Fearless [Off] (29.05.2013 / 23:40)
Internetde tanish olub soradan sevenlere nece baxirsiz? sohbet tek bu chatdan getmir bashqa sosial shebekelerde de ola biler..
SLaDkiY_PrinC  SLaDkiY_PrinC [Off] (29.05.2013 / 23:43)
munasibetim pisdi, yaxwi qiz evde oturub elcisini gozleyer))))))
deyiş. SLaDkiY_PrinC (29.05 /23:46) [1]
*__AKILLI_OL__*  *__AKILLI_OL__* [Off] (29.05.2013 / 23:47)
Yaxsioglanlarinda bacilari var amma bilen yoxdu hami bele yerlere xelbet girir hec kim sudden cixmiw ag qasiq deyile
Black_Attack  Black_Attack [Off] (29.05.2013 / 23:49)
 Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.
evvel baxmirdim sora gordum hami meyl edir.. didim bir bsxim gorum nedi onnan sorada egri durdum hu sobetnen bashdsdim cepeki baxmaq ele o vaxtdan baxa baxa qalmiwam

kimse sabaha dair deqiq melumatli dorse gerek o sabahdanda danishmasun ayilmayada biler.. bu qadar
Zeqqumagaci  Zeqqumagaci [Off] (29.05.2013 / 23:54)
 Insan insani ya tamamliyamada yada tam anlayamadi..
kecini keci ayagindan goyunu goyun ayagindan asirlar.heckimi bilmeden muhakime etmek olmaz.belkede evlenen var
amma men garwiyam istemeremki gelecek heyat yoldawim cata girmemi bilsin
neye gore bilmirem amma evdekilerin uzune baxammiram bura geldiyimcun elebil dunyanin en mundar iwini tutmuwam
SLaDkiY_PrinC  SLaDkiY_PrinC [Off] (29.05.2013 / 23:56)
Zeqqumagaci (30.05.2013/00:54)
kecini keci ayagindan goyunu goyun ayagindan asirlar.heckimi bilmeden muhakime etmek olmaz.belkede evlenen var amma men garwiyam istemeremki gelecek heyat yoldawim cata girmemi bilsin neye gore bilmir
qewey
RoMaNTik_SeFiL  RoMaNTik_SeFiL [Off] (29.05.2013 / 23:56)
evlenenlere pis baxmiram Allahin yazdigi talehe yaziya hansi insan pis baxa biler hec kim temni mirden yaponcik tbilisi barindaki reqqaseni arvad eleyib , dini terefdende baxanda Allahu teala oz kitabinda buyurubki hec kimi qinama seni ele xar ederem yer uzunde hara getsen bashuvi qaldirib hec bi kese baxa bilmersen .
Live_Fearless  Live_Fearless [Off] (29.05.2013 / 23:57)
*__AKILLI_OL__*, bele yer deyerken pis menada nezerde tutdun?
*__AKILLI_OL__*  *__AKILLI_OL__* [Off] (29.05.2013 / 23:57)
RoMaNTik_SeFiL (30.05.2013/00:56)
evlenenlere pis baxmiram Allahin yazdigi talehe yaziya hansi insan pis baxa biler hec kim temni mirden yaponcik tbilisi barindaki reqqaseni arvad eleyib , dini terefdende baxanda Allahu teala oz kitab
Duz fikir yazdin bravo
Live_Fearless  Live_Fearless [Off] (29.05.2013 / 23:59)
Zeqqumagaci (30.05.2013/00:54)
kecini keci ayagindan goyunu goyun ayagindan asirlar.heckimi bilmeden muhakime etmek olmaz.belkede evlenen var amma men garwiyam istemeremki gelecek heyat yoldawim cata girmemi bilsin neye gore bilmir
mene bir shey maraqlidi.. eger insan neyinse pis oldugunu dushunurse niye onu davam edirki :/
Наверх  Cemi mesajlar: 98

[1] 2 3 ... 10 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

Elave edilmiş fayl yoxdur

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4005 / 1328