Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Live_Fearless (30.05.2013/01:08)bele baxiram panyatkali oglana oxwuyursan
o seddi bir defe ashib diger terefi gordukden sonra daha orda niye qalasanki? qalirsansa demeli xoshdu, xosh oldugu halda shikayetlenmekse sunilikden bashqa bir shey deyil
indi az qala bagcadakilar da girir
Men ilk defe Canim.azda qeydiyyatda olmuwam o da tesadufen tapmiwam hekayelere werh yazmaq ucun bundan bawqa hec yerde olmamiwam .....bura geldiyime gore de ozume nifret edirem.....INWALLAH cixacam burdan
*__AKILLI_OL__* (30.05.2013/01:06)tek burda yox real heyatda da beledi, gerchek olmaq heqiqi olmaqdi, maskadan istifade etmemek.. ama ele insan..nebilim
deyirem mene catmirda aktyorlar aktrisalar burada ele bil sehnedi niye olduglari kimi dogullere
Live_Fearless (30.05.2013/01:12)Kaski mende bacara bilerdi onda burda hormetim olardi hamini ozumle bir tutdum ve yanildim
tek burda yox real heyatda da beledi, gerchek olmaq heqiqi olmaqdi, maskadan istifade etmemek.. ama ele insan..nebilim
RoMaNTik_SeFiL (30.05.2013/01:10)raziyam
:)) qaqashimsan qadaga diyendeki biz oglanlarda qadaga yoxdu bizde oturag mala ? bizde leleshdiye bashdiyag ele opravdaniya yoxdiki hansisa qadaga sohbeti. ele insanin qaninda neyinse eksine getmey ol
*__AKILLI_OL__* (30.05.2013/01:14)hormetini itirecek neynemisenki?
Kaski mende bacara bilerdi onda burda hormetim olardi hamini ozumle bir tutdum ve yanildim
RoMaNTik_SeFiL (30.05.2013/01:10)raziyam. men umumiyyetle yazdim ki, beledir. demirem ki, qadaga qoyulan her weyden istifade edir. sadece maraq yaranir ki, nedi bu. hem de qadaga men cati nezerde tutub yazmiwam.
:)) qaqashimsan qadaga diyendeki biz oglanlarda qadaga yoxdu bizde oturag mala ? bizde leleshdiye bashdiyag ele opravdaniya yoxdiki hansisa qadaga sohbeti. ele insanin qaninda neyinse eksine getmey ol
_M_E_L_E_K_ (30.05.2013/01:11)Men bura 3 ile yaxin olarki xalam qizi girdim bizde men biirnci defechat nedi ona bildim o meni qeydiyyat etdi sora bele bele verdiw halin aldim
Kim qarant vere bilerki gelecek heyat yoldawi hec bir sosial webekelerde olmayib ? ? ?indi az qala bagcadakilar da girirMen ilk defe Canim.azda qeydiyyatda olmuwam o da tesadufen tapmiwam hekayelere w
Elave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1086 / 2246