Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!! |
~_DemounT_~ (20.04.2018/09:33)Hee wukur tapdim)
DİN@R@***@@@, Kimdi o satqin, artis qehbeler
azdiki beyem hele insanlar
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!! |
~_DemounT_~ (20.04.2018/13:51)Ele burdada var heleri ay Vusal .az deyilki .dert etmirem .her qoyun oz ayaqindan...
DİN@R@***@@@, Ele bildim burdakilardan kimise deyirsen. Dunyanin derdin Allah bilir, chekir ) derd eleme ele sheyi. Bu bir. Soram soyush soyme bir de bu da iki)
Baw usde caliwaram Vusal muellim)
Bele amma aglima gelen
2.Tip Insana bolerdim
1.Mehsuliyyetli
Onlar daima ezyet ceker zehmet ceker onlar her bir iwlerinde deqiq olmaqa caliwarlar.Onlardan komek istenilen zaman daim komeye catarlar cunki onlar ozlerin daima borclu hesab ederler insanlar qarwisinda.
2.Mehsuliyyetsizler.
Onlar daima iwden qacar herweyden gileylenerler hec bir iwe ozlerin layiq bilmezler hemewe haminin onlara sanki nese kimi borclu olduqun iddia ederler qarwilarina cixan iwleri oz Menevi normalarindan awaqi seviyyeli gorerler etrafdaki herkesi qinayarlar ve herkesin onlara komek etmesini teleb ederler her bir movzuda gunakar axtarmaqa caliwarlar etrafda.
DOĞRUNU EDƏRƏK İTİRDİYİN NƏ VARSA CANIN SAĞ OLSUN... |
<< 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 17 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1080 / 734

Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!!