Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
__QiZzz BaZzz__ (25O deyilsen axi profilinde bawqa wekildi Ahu niki yadva gelir? Taniyirdun ?2016/16:54)
[B]he.taniwiq?))
*~_MeLoDiKa_~* (25[B]he qaqa cani menem biz cox daniwmiwiq sehv elemiremse.burda.[/b]2016/17:05)
O deyilsen axi profilinde bawqa wekildi Ahu niki yadva gelir? Taniyirdun ?
__QiZzz BaZzz__ (25Be sen me bawqa wekil atmuwdun axi2016/17:12)
[B]he qaqa cani menem biz cox daniwmiwiq sehv elemiremse.burda.
)*~_MeLoDiKa_~* (25[B]nece wekil?men her wekilde bir cure duwurem.profilde hazirki vezyetimdi.2016/17:13)
Be sen me bawqa wekil atmuwdun axi)
Beke kohne wekil atmiwam.[/b]
*~_MeLoDiKa_~* (25[B]mene wexsiye yaz bidene[/b]2016/17:13)
Be sen me bawqa wekil atmuwdun axi)
__QiZzz BaZzz__ (25Yoo qetiyyet o bawqa tip oglan idi , yeni wekildekide,eli qoynunda oğlan idi saqqali, qaraşın2016/17:15)
[B]nece wekil?men her wekilde bir cure duwurem.profilde hazirki vezyetimdi.Beke kohne wekil atmiwam.
__QiZzz BaZzz__ (25O nikinde bawqasi olub?2016/17:17)
[B]mene wexsiye yaz bidene
*~_MeLoDiKa_~* (25[B]he onda bawqa kimdise.men bawqa wekil atmiram kimese.bu nikde menimdi.beke bawqa yemeli oglan nikidi.birside var.goy rengde nik.ola biler odu.yada menim nikimnen kimse sene wekil atib.ama sennen yazmiwmiwam men o vaxt.burda teze tezeydin[/b]2016/17:18)
Yoo qetiyyet o bawqa tip oglan idi , yeni wekildekide,eli qoynunda oğlan idi saqqali, qaraşın
*~_MeLoDiKa_~* (25[B]hansisa qiza vermiwdim parolun deyiwsin deye.beke o atib kiminse weklin sene.nik umumiyetle menimdi[/b]2016/17:20)
O nikinde bawqasi olub?
__QiZzz BaZzz__ (25Yoxe qiz zad atmiyib mene bidene o yadimdadiki yemeli oglan niki var idie burda onla kontaktda olmuwamda yeni ele bildim sen o'san, hem bawqa formada wekiller forumada atmiwdi dostuynan zadnan2016/17:24)
[B]hansisa qiza vermiwdim parolun deyiwsin deye.beke o atib kiminse weklin sene.nik umumiyetle menimdi
Onlayn Tanışlıq: 1020 / 603

2016/16:54)