💎 Saytın ən varlısı ol: De_Piero - 23 manat
*__V_i_P__* (09Bele men qehbeyem sene ne dexli var? Mene bele xowdu ne yanirsan?2013/00:15)
menim anamin qehbeliyini gormemisen... amma senin anavin qehbe olmagini oz QIZ terbiyenle subut eleyirsen... yandir ozunu.. yandir... namuslu qadinin qizi da namuslu olur... Qehbenin qizi da qehbe olu
Black_Attack (09movzuya girmek istemirdim hec,rey bildirmekde hemcinin,heckim yazimi sitat etmesin yada mene cavab vermesin xaiw edirem sobete girmirem sadece bu iki sozu yeni bu cavabi alqiwlayib cixiram2013/00:15)
~~AgLaYaN~MeLeK~~, ok bagishda..
.gif)

*__V_i_P__* (09Ay xowqeyret dilivi soxardin götüve ananda soyulmezdi2013/00:20)
ay ermeni... men sene ne dedim ?? ay qeyretsiz... sen menim anami birinci soydun...men yox... qehbesen, get gehbeliyivi ele de, mixini mene niye diremisen ?? yaxshi ele qehbe olmagini boynuna aldin...
Black_Attack (09Ostur. Ala yuxunda gorersen2013/00:21)
bu sozude burda direm aqlayan melek eleduyun soyushe gore uzr isteyeceksen senol.
*__V_i_P__* (09Menim klentden korluq cekmirem naraxat olma2013/00:25)
peysersen ki peyser... sene hec ne demeyecem daha... ozun ki ozunun qehbe olmagini boynuna aldin... daha sene ne desem de xeyiri yoxdu... Allah klientlerini bol elesin..
.*__V_i_P__* (09Ala peyser sensen senin atondu meni ekenin siki senin agziva....2013/00:30)
Peyser seni eken kishidi... sikdir ee burdan... vedre blya... sadece ozume yarashdirmadim senin kimisi ile danishmaga... ichine qutardigim qandon senden deyerlidi... incime... sikdir..
*__V_i_P__* (09agziva iwiyim get qarqara ele yanirsan? Petux peyser xow qeyret namuslu cixibsiz bawima? Amcix yaliyanlar2013/00:33)
bacardigin budu da... niye esebleshirsen ?sen bundan artigina qadir deyilsen... olmayacagsan da..