canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Qowula bilersiz
Pilot_Boeing  Pilot_Boeing [Off] (09.06.2013 / 02:40)
As Salam Alekum.hemiwe bir ideyam olubki kankretlik ve semimiliyin oldugu bir ortam qurum.yalana ehtiyac olmasin.gunah yalan deyen adamda yox etrafindakilardadirki ona komey elemek evezine sixirlar.mecbur olub yalan deyir.ayrica yalan uze cixmiwdirsa o artiq yalan deyildir.isterdim herkesin bir birini bawa duwub lag-lagalari,alay etmekleri,qeyri ciddilikleri kenara qoydugu bir ortam olsun.onsuzda butun gunu lag elemekle mewguldu milletimiz.serce ucsa lag edirik.sadece toplandigimiz o duwunduyum yerde bele weyleri kenara qoymagimizi isterdim.uje kankret bezmiwem bu haldan.biraz ciddilik isteyirem.siz bu haqda ne duwunursuz?
Nermin(95)  Nermin(95) [Off] (09.06.2013 / 02:41)
Yaxwi wey istiyirsen dosi
deyiş. Nermin(95) (09.06 /02:41) [1]
Pilot_Boeing  Pilot_Boeing [Off] (09.06.2013 / 02:43)
Nermin(95), bu o qeder bezdirici bir hala gelib ki artiq adam ideyasini bele gizletmeye mecbur olur.mence saglam ve inkiwaf eden bir cemiyyet ucun bu en vacib weylerden biridi.inaniramki buna da lag eden tapilacaq
deyiş. Pilot_Boeing (09.06 /02:44) [1]
_M_E_L_E_K_  _M_E_L_E_K_ [Off] (09.06.2013 / 03:32)
Dogurdan cox gozel movzu acmisiz...En NIFRET etdiyim weydi lag etmek,hereye bir miz qoymaq,zarafata salmaq....bir soz yazirsan taniyan tanimayan zarafat edir ne qeder olar....BESDIRIN DA...nifret edirem tanimadigim menle zarafat edende
Pilot_Boeing  Pilot_Boeing [Off] (09.06.2013 / 07:47)
_M_E_L_E_K_, cox haqlisiz.mence buna bir dur demeyin vaxtidir
*_Sus_*  *_Sus_* [Off] (17.03.2019 / 16:10)
Pilot_Boeing (092013/03:40)
As Salam Alekum.hemiwe bir ideyam olubki kankretlik ve semimiliyin oldugu bir ortam qurum.yalana ehtiyac olmasin.gunah yalan deyen adamda yox etrafindakilardadirki ona komey elemek evezine sixirlar.me
Black_Attack  Black_Attack [Off] (17.03.2019 / 16:12)
 Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.
Nermin(95) (092013/03:41)
Yaxwi wey istiyirsen dosi
Dosi sözünə kövrəldim((((((
Hanı axı o dosi dosi diyib qızı sikib hamilə saxlıyan uşağlar((((
Наверх  Cemi mesajlar: 7

mesajı filterle
Mövzunu yükle

Elave edilmiş fayl yoxdur

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4116 / 1456