close
Sayta Daxil Olun!
Son 10 mövzu
Üstdəki istifadeçiye mahnı həsr elə | _SEHER_MEHi_ [Off] (16.01.2012 / 15:35)
|
Uyandigimda bi seni duydum,inan bana dedin bi sana uydum... | REZIDENT736 [Off] (16.01.2012 / 16:35)
|
Seher yeli esdi gulum,gozlerinde qalib gozum,bir mene bax canim gozum,olurem senin uchun! | serious@ [Off] (16.01.2012 / 18:02)
|
tulyaqa soz vermiwdim oyrenib yazcam.oyrendim.gel dost olaq,1ce mahniliq qal menimle.sene danwcam derdlermi,sne danwcam herweyi men.onun agarmiw saclari tokulur uzune,heyatinin payiz fesli sona catmaqdadir.gozlerinin icinde gizlenir1001keder,heyati1001gece,gunewi batmaqdadir.ezilmiw kohne palto,cirilmiw ayaqabi,qizinin kohne elceklerini geynir tenha qadin.erinin baw dawiyla o gedir goruwmeye.axi onu ondan bawqa hami atib.60manat pensiya,bu da Allahdan komek.bu pulla ne olur yawamaq,nede olur olmek | serious@ [Off] (16.01.2012 / 18:11)
|
ama esas deyil pul,isteyir dogmalarin.artiq15ilden coxdur gormur nevelerin.o her gun tezden denizkenari parkda qurumuw coreyle yedizdrir serceleri.heyatin sehnesnde onu coxdan atblar,teatr bowaldqca tokulur perdeleri.onunla uzbeuz gozleri yorguyn kiwi,dodaqlarinda cat,heyati yalniz icir.icir,cekir ve icir.icirki unuda bilsin.cekirki goz yawlarin ciyerlerde quruda bilsin.eve elibow getmek,uwaqlaringozleri onun ureyini parcalayir iyneler tek.arifin5yawi var,togrulun artiq8ama aglayirlar korpeler tek | __SWEET__ [Off] (16.01.2012 / 18:13)
|
- .bu repcun olurem..h.o.s.t insanlarrr...super twkrler | Lady_of_Vampire [Off] (16.01.2012 / 18:15)
|
samaya sladkaya, samaya lyubimaya))) | serious@ [Off] (16.01.2012 / 18:19)
|
o baxir agbircek qadinin gozlerine.mavi gozler uzun iller once bozarmiwdi.qadinin ciriq elceklerine baxan cavan xanim,bitun geceni aglamaqdan gozler qizarmiwdi.onu aldatmiwdi telebelik illeri.bu qizin yaddawinda yalanlarla hekk olundu.neye gore onun qeyri adi gozelliyi xowbextlik getirmek evezine ona derd olurdu.cantada wekilleri,aparib qaytarcaq,oglanin qara gozlerine1daha baxacaq.zamanin naxiwlari bu omur xalcasina daha1nece duyun baglaycaq,reng atacaq.aysel inanmirdiki nagillarin olur sonu, | serious@ [Off] (16.01.2012 / 18:27)
|
yalandan sevmirem dese de sevecek onu.iceride cox istidi ama titreyir eller.belke de ayselin heyatinda zaman donub.onunla uzbeuz oturub cavan oglan,uzunun cizgileri hardansa taniw gelir.onun icinde zulmet,onun icinde usyan,o bilir qarwidan sehralara yagiw gelir.cibinde kohne kagiz,yaninda qiriq qelem.o baxir diqqetle insanlarin gozlerine.siz onu taniyirsiz ,o oglan ele menem.ele bu deqiqe yazdim bu mahninin sozlerini.qarwimda cavan1qiz,yanimda yawli1qadin,menden sag terefde ise serxow1kiwi oturub. | serious@ [Off] (16.01.2012 / 18:32)
|
biz tamam yad insanlar,ama ki metroda qatarlar bu cur qurulub.gozumuzu qacirdiriq qorxaraq insanlardan.onlar oz tenhaliqlarin baxiwlarda bogur.gelir novbeti stansiya,burda men duwmeliyem.ureyim qalmaq isteyir,ayaqlarim qovur.gel dost olaq,1ce dayanacaq qal menimle.sene daniwacam derdlei men,sene daniwacam her weyi menn | Mecnun-81 [Off] (16.01.2012 / 18:55)
|
sensiz buralarda duramam inan sensiz aded elemem Cemi mesajlar: 7888
<< 1 ... 107 108 [109] 110 111 ... 789 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (16)
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4131 / 1261