Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Chehrayi gul verirse,mehebbetin bildirir,O,gizli mehebbeti,bu gul ile bildirir..Qirmizi gul verirse,seni sevirem deyir,Seninle ebedilik heyat qurmaq isteyir..Benivweyi verirse,fikrin ile yawayir..Eger ag gul verirse,Onda opur,ayrilir..Sari gulu verirse,Sene nifret besleyir..Seni aldatmaq uchun her an sevirem deyir. . .sualim hem qizlara,hem oglanlaradi..Kime(kimden)hansi rengde gul vermisiz?(almisiz?)Buyurun..gif)
bawa duwmemiwem bunun niyyetini sora sentyabrda muellimim dedi ki o oglan seni sevir iyy yaxwi ki evvelden bilmemiwdim axmaq ozunu polada oxwadirdi hemiwe qara geyinirdi axmagin biriydi bowbogaz cerenci ozunu de ele bil tok vurmuwdu saci diw copu boydaydi hemiwe de dik dururdu oxatan kirpiye oxwuyurdu zehlemgetmiw danqabaw
°°°°HeR KeS eYNi SeVMeZ. KiMi QuRuRuNuN CaTDiGi QeDeR.. KiMiSiDe oMRuNuN°°°° |
balaca-serce (13booooy)))2013/22:25)
bi defe gul aldim iyunda hazirliq yoldawimdan mal kimi ondabawa duwmemiwem bunun niyyetini sora sentyabrda muellimim dedi ki o oglan seni sevir iyy yaxwi ki evvelden bilmemiwdim axmaq ozunu polada oxw
balaca-serce (13zehlen gede gede gulu aldin ?2013/22:25)
bi defe gul aldim iyunda hazirliq yoldawimdan mal kimi ondabawa duwmemiwem bunun niyyetini sora sentyabrda muellimim dedi ki o oglan seni sevir iyy yaxwi ki evvelden bilmemiwdim axmaq ozunu polada oxw
ღ• •ღ TaNiDiGiM KiMi QaLSaYDiN DuWuNDuYuN KiMi SeVeRDiM ღ• •ღ |
balaca-serce (13yazig oglani niye bu qeder pisledin? her necedi ozune)) seneki pis olmayib2013/22:25)
))aradaSIRADA (13hele sen dur qiraqda2013/23:57)
yazig oglani niye bu qeder pisledin? her necedi ozune)) seneki pis olmayib))
)SeNiNLe___SoN (13ilk defe gul alirdim cawdim sadece sag ol dedim eve gedende qirib atdim2013/23:28)
zehlen gede gede gulu aldin ?
aradaSIRADA (13nomumu kimdense tapon zeng etmiwdi ona gore sevgilimle dalawmiwdim. zehlemgetmiw2013/23:57)
yazig oglani niye bu qeder pisledin? her necedi ozune)) seneki pis olmayib))
Elave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1020 / 484

°°°°HeR KeS eYNi SeVMeZ. KiMi QuRuRuNuN CaTDiGi QeDeR.. KiMiSiDe oMRuNuN°°°°
2013/22:25)