💎 Saytın ən varlısı ol: De_Piero - 23 manat

Efsane55 (18O o demekdi ki,sene inanir yoxsa agzi bow olmaq demek deyil.2016/17:47)
Kimsə sizi yaxın bilib sirrini danışırsa o adama heç vaxt sirrinizi verməyin..öz sirrini saxlaya bilmirsə sizin sirrinizi necə saxlayacaq?))))))))

_x_ (18Siz dahilərdən sitat gətirdiniz..mən də Ruminin dediklərini yazmışam..və heç bir sirr sona qədər saxlanmır.. ölüm olana qədər...2016/18:09)
O o demekdi ki,sene inanir yoxsa agzi bow olmaq demek deyil.O daniwib Yungullewir Insani dinlemek Sebr dediklerini ise onun catdirdiqi kimi anlamaq bir medeniyyet meselesidir.Yohan Volqfanq Gote.Bax b

Efsane55 (18Menim o anonsu niye verdiyimi o ozu bawa duwdu senin yazdiqin sitat amma mene unvanlanmamiwdi ona catirdi oncun cavab yazdim mene yazsaydin vecimede olmazdi.2016/18:35)
Siz dahilərdən sitat gətirdiniz..mən də Ruminin dediklərini yazmışam..və heç bir sirr sona qədər saxlanmır.. ölüm olana qədər... siz özünüz də dediniz ki mənə biri sirrini açıb.. o hər kimdirsə sizə

Efsane55 (18Bir insanin 1 saat problemin dinlemek onu anlamaq ona destek olmaq Onun Ruhuna duwen agorliqin 50 faizin unutdurur cekir onun ustunden.2016/18:35)
Siz dahilərdən sitat gətirdiniz..mən də Ruminin dediklərini yazmışam..və heç bir sirr sona qədər saxlanmır.. ölüm olana qədər... siz özünüz də dediniz ki mənə biri sirrini açıb.. o hər kimdirsə sizə

Efsane55 (18Telashli ve hirslli) Rumuni radiallahu anha, nesietinde qeti olaraq dostunun dediklerini dogru olmadigi uchun deyib, Ruminin dostu, bu o demekdirki, dogru kimi taninan adamdan eshidilen shey haqqda nece davranmaq lazimdir) Nesiet esnasinda kederlenib Rumuni, dostuna irad edib.Edaletli sirri ise insan dinlemelidir, edaletsiz sirri ise, nesiet shekilinde demelidir.Menasi budur .2016/18:35)