canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

{Sirr daniwmaq}
HeYaT_gEriBeDi_EmI_CaNi  HeYaT_gEriBeDi_EmI_CaNi [Off] (18.06.2016 / 16:49)
 Мы были вместе - я забыл весь мир...
Elede sirrim yoxdi etaga...
Nenirem aciq awkar sen ol...
Sir nedi hec bilmemiwem...
DİN@R@***@@@  DİN@R@***@@@ [Off] (18.06.2016 / 16:50)
 Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!!
Var deyiblər sirde qalıb .
HeYaT_gEriBeDi_EmI_CaNi  HeYaT_gEriBeDi_EmI_CaNi [Off] (18.06.2016 / 16:56)
Ustdeki userden xowum qelir budu sirrim)))
_x_  _x_ [Off] (18.06.2016 / 17:09)
Efsane55 (182016/17:47)
Kimsə sizi yaxın bilib sirrini danışırsa o adama heç vaxt sirrinizi verməyin..öz sirrini saxlaya bilmirsə sizin sirrinizi necə saxlayacaq?))))))))
O o demekdi ki,sene inanir yoxsa agzi bow olmaq demek deyil.
O daniwib Yungullewir Insani dinlemek Sebr dediklerini ise onun catdirdiqi kimi anlamaq bir medeniyyet meselesidir.

Yohan Volqfanq Gote.

Bax bu uje sende yoxdu demek ki.sene kimse sirr verse duwunersen bu agzi bowdu men Amma Duwunurem ki,bu insan azi mene ozu qeder inanir.ve deyerli olur mencun.
Usi_Musi_pusi  Usi_Musi_pusi [Off] (18.06.2016 / 17:11)
Nedense yoldan kecen bele sirrini mene paylashir , umimiyetle kimin ne derdi var ,dermani mende axtarir
Efsane55  Efsane55 [Off] (18.06.2016 / 17:35)
_x_ (182016/18:09)
O o demekdi ki,sene inanir yoxsa agzi bow olmaq demek deyil.O daniwib Yungullewir Insani dinlemek Sebr dediklerini ise onun catdirdiqi kimi anlamaq bir medeniyyet meselesidir.Yohan Volqfanq Gote.Bax b
Siz dahilərdən sitat gətirdiniz..mən də Ruminin dediklərini yazmışam..və heç bir sirr sona qədər saxlanmır.. ölüm olana qədər...

siz özünüz də dediniz ki mənə biri sirrini açıb.. o hər kimdirsə sizə etibar edibsə niyə bu sirr haqda anons verdiniz ?deməməliydinizzzzzzzz..axı sizə etibar edibsə..nə olsun sirrin nə olduğunu demirsiniz?

Bir gün Cəlaləddin Ruminin dostu təlaşlı və hirsli şəkildə ona yaxınlaşıb deyir:
- Əziz dostum , mən bütün sirrlərimi sənə deyirəm. Amma sən bir dəfə də olsun mənə öz sirrini açmamısan.
Rumi cavabında deyir:
- Sən öz sirrini saxlaya bilmirsən, mənim sirrimi necə saxlayacaqsan?

deyiş. Efsane55 (18.06 /17:36) [1]
HeYaT_gEriBeDi_EmI_CaNi  HeYaT_gEriBeDi_EmI_CaNi [Off] (18.06.2016 / 18:08)
Axot vare sizde dastan yazmaq...
_x_  _x_ [Off] (18.06.2016 / 19:04)
Efsane55 (182016/18:35)
Siz dahilərdən sitat gətirdiniz..mən də Ruminin dediklərini yazmışam..və heç bir sirr sona qədər saxlanmır.. ölüm olana qədər... siz özünüz də dediniz ki mənə biri sirrini açıb.. o hər kimdirsə sizə
Menim o anonsu niye verdiyimi o ozu bawa duwdu senin yazdiqin sitat amma mene unvanlanmamiwdi ona catirdi oncun cavab yazdim mene yazsaydin vecimede olmazdi.
O ki qaldi bu iki Filosofun yazdiqinin eks yazdiqinin muqayisesine,Mence Yohan Volqfanq Daha Duzgun insan olub neinki Celaleddindi nem nedi o.
Cunki insan ele onda deyerli olur bawqasinin kededine werik cixanda yaxwi gunde neynirsen day onu pis gununde seni anlamayani yaxwi gunde onsuzda etrafinda Adam zibil kimi olacaqda.
Men bele duwunurem.
_x_  _x_ [Off] (18.06.2016 / 19:09)
Siz dahilərdən sitat gətirdiniz..mən də Ruminin dediklərini yazmışam..və heç bir sirr sona qədər saxlanmır.. ölüm olana qədər... siz özünüz də dediniz ki mənə biri sirrini açıb.. o hər kimdirsə sizə
Bir insanin 1 saat problemin dinlemek onu anlamaq ona destek olmaq Onun Ruhuna duwen agorliqin 50 faizin unutdurur cekir onun ustunden.
Bunlara baxmayaraq onun yaninda olmaqsa Artiq 90% Onu qaytarir ozune.
Bir insani dinlemek ona qulaq asmaq sebrle anlamaq ozu bir medeniyyet gozellikdir.
Qoy aciqlansin sene qoy acilasin qoy senin xetrive deysin 1 saat qulaq as ona Sonda uje pewman olacaq.ozune gelecek ve uzur isteyecek bilecek ki,onu dinlemeye qulaq asmaqa hazir olan bir insan var yaninda bu bilirsen ne demekdi?
Bezen Her bir insanin ehtiyyaci olan ele bu olur qizdi oglanli.
Yss  Yss [Off] (18.06.2016 / 19:11)
Telashli ve hirslli) Rumuni radiallahu anha, nesietinde qeti olaraq dostunun dediklerini dogru olmadigi uchun deyib, Ruminin dostu, bu o demekdirki, dogru kimi taninan adamdan eshidilen shey haqqda nece davranmaq lazimdir) Nesiet esnasinda kederlenib Rumuni, dostuna irad edib.Edaletli sirri ise insan dinlemelidir, edaletsiz sirri ise, nesiet shekilinde demelidir.Menasi budur .
Наверх  Cemi mesajlar: 48

<< 1 2 3 [4] 5 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

Elave edilmiş fayl yoxdur

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4211 / 1326