canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Nankor ovlad
(WiP~WiRiN~oGLaN)  (WiP~WiRiN~oGLaN) [Off] (18.06.2013 / 15:12)
.. Salam .) azdirmi etrafimizda, tanishligimizda nankor ovladlar.. Ana, Atasini atanlar ve ya yaninda saxliyib eziyyet verenler? .( Xeyr.. Xeyli var .( ozumu qanan gunden .. En meni narahat eden .. Bir Ananin, Atanin goz yawini gormekdir.( dunen bir nankor ovlada daha rast geldim.( axi hara gedirik? .( o qedermi eziyyetdir bizi betninde dawiyan, dunyaya getiren, minbir eziyyetimizi cheken insanlari saxlamaq, onlara qulluq etmek..? . buyurun .(
ESQSIZHEYAT  ESQSIZHEYAT [Off] (18.06.2013 / 15:22)
(WiP~WiRiN~oGLaN), sözüne qüvvet Tessufki az deyil ele ovladlar heyat yoldawini narahat edir deye ata anasini qocalar evine atan xesde anasindan bezen nankor ovladlar coxdu bu wedermi cetindi senincun eziyyet ceken seni boyudub yuxusuz qalan anannin atanin eziyetini cekmek ar olsun ele ovladaki valideynlerini arvadina gore atir
asik5  asik5 [Off] (18.06.2013 / 15:32)
Bezen insanlarin icini bilmek olmur nece ki,insanlar kimi insanda bawa duwmelidir ki,pis valideyin ve ya evlad menim de geleceyim var.
Ardarazli  Ardarazli [Off] (18.06.2013 / 15:35)
Duzdu istisinalar var ama ovadin nece olmagi valideynden aslidi. Nece ovlad boyudubse qarwisina cixacag. Birdeki o qocalar evine atilanlari gedib arawdirsan olarda oz valideynlerine nankorluq edenlerdi qarwilarina cixir.
NoreN  NoreN [Off] (17.12.2016 / 18:32)
Gen esas amildi.
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (17.12.2016 / 19:13)
Bu Forumda Ele oglanlar ve Qizlar var ki,Onlar kimi 10 denede ovladim olsaydi yene ozumu sonsuz hesab ederdim.
**__**  **__** [Off] (17.12.2016 / 21:38)
Ar olsun elelerine.
~_DemounT_~  ~_DemounT_~ [Off] (17.12.2016 / 21:45)
ozunuz nankor olmuyun neynirsuz kim nedi nagayrir
Наверх  Cemi mesajlar: 8

mesajı filterle
Mövzunu yükle

Elave edilmiş fayl yoxdur

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4200 / 1404