canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Narkomaniya haqqında ne bilirik?
Urek~bow  Urek~bow [Off] (19.06.2013 / 23:51)
Cemiyyeti buruyen belalardan biri.1ci defe hevesdi marağa istifade edirler sonra asliliq yaranir ve birde gorur kı,artiq onsuz heyatin tesevvur etmir.
RoMaNTik_SeFiL  RoMaNTik_SeFiL [Off] (25.06.2013 / 16:37)
Narkotikinde bir cox novleri var bir shey asililiq yaradir odaki men bir yox bir nece oglan gormushemki onlar sozun esl menasinda eve ozlerini hebs eliyib qizi qizi ickisi icki ureyleri ne istibse teshkil eletdiribdiler 6 ay icinde tam normal olubdular onnan sorada iradesi olmalidi insanin yoxsa kohne dost tanish yeniden iqlaynan tanish. qalan hec ne asililiq yaratmiyib. indiki zemanedede narkotikden istifadeni hevesle danishir yazirlar ona gore . ama o tutulmuyan shexsler tutulmaginda kayfin bilmiller oki insanin atasi ya anasi gelir ozunden belkede eskik insana qurban olum ayaqvin altinda olum ushagi burax deyende bax adam onda esl kayfin ne oldugnu basha dushursen . soxaram o kayfaki ezizim kiminse yaninda mene gore alcalsin
Zeqqumagaci  Zeqqumagaci [Off] (25.06.2013 / 16:50)
 Insan insani ya tamamliyamada yada tam anlayamadi..
iradesiz menliksiz insan elcekmir
___M___  ___M___ [Off] (17.04.2014 / 09:55)
Азербайчанда неше чекенеде наркаман дейирлер... Накаман наркаманда дамарыны дешен инсанлара наркаман демек олар, неше- Растаман, клей ачитон ве бензин кими мадделери пакетде ийлейиб кайф тутанлар- Таксаман...... Амма ен бомбасы Лзд)
NoreN  NoreN [Off] (17.07.2015 / 13:03)
Hadisa yadima dushdu bekaram, yolda uzun yazim .....

Bir defe delixanada idim 6 il evvel olub Yanu .. Demeli muzakire gedur, hami stulun qoyub Krug oturub. Indi baxuruq o buna bu ona .. Qefil bir oglan mene yaxinlasib dedi ki , 'bilirsuz xanim asliliq pisdir sizi Kim cekmisdi bu yola ' .. Baxdum Ora bura dûśundum yeqin delidi da nese desem BETER tutmacasi tutar .. Dedim hec olub Kecub, gulumsedum ) .. And ola delixanadan cixduq 2 hefte kecmisdi narkoloji dsp. Zang geldi ki eve yoxlanisha Gelin ..

Getdim kecdim .onsuz 6 aydan bir kecirdik prosto bu dafa ozderi cagirmishdilar deye meetel qaldim.. Analizdan sonra izah istedim ki bes niye caqirmisuz mani ___ telim rehberi deyir ki ___ delixanada olan indi adim demayim o sexs shübhelenib.dedim neden men ne etdim ki sakit oturmusdim da krugda)) deyir cox ariqsan , elin esir, rengin hedsiz ag olur . Oda sual verib gulumsemisan)) .. Sebeb bu idi ..

Ps ; ( yani ki , man o oglani deli hesab etmisam oda meni sohbet bu olub )))))) ..
Eksperd  Eksperd [Off] (17.07.2015 / 13:13)
Ala men deyirdimde bu qizda catmir, kankret duz deermiweme))
NoreN  NoreN [Off] (17.07.2015 / 13:17)
Xm. Xeyli muddet ötub bu sobetdan. Biaz pozetiv olsun deye yazdum, indi o cur alametlarim yoxdur xm)
Eksperd  Eksperd [Off] (17.07.2015 / 13:25)
Hec kimin alnina dali yazilmayib, nada geeb delxanada hansinna dison delisen sen dier yox ala bawun xarabdi)))))

Yani bunu unsiet quranda bilersen ancaq, senide tanidiqim qederiyle diiremki bax ozum olum sende catmir)
NoreN  NoreN [Off] (17.07.2015 / 13:27)
Eksperd (17.07.2015/14:25)
Hec kimin alnina dali yazilmayib, nada geeb delxanada hansinna dison delisen sen dier yox ala bawun xarabdi))))) Yani bunu unsiet quranda bilersen ancaq, senide tanidiqim qederiyle diiremki bax ozum o
Хм... Vidim benzaye bilar ,bele xeyr ..
Va umumen delini_ hereket, jest, vid etibari ila mueyyan edirlar unsiyyatla dail .
Eksperd  Eksperd [Off] (17.07.2015 / 13:31)
NoreN (17.07.2015/14:27)
Хм... Vidim benzaye bilar ,bele xeyr ..Va umumen delini_ hereket, jest, vid etibari ila mueyyan edirlar unsiyyatla dail .
Vidun yo) nolubki vidve mawallah gozel qizsan )

Amaki bawun kankret xarabdida))) neyse uzadmayaq
Наверх  Cemi mesajlar: 88

<< 1 2 3 [4] 5 6 ... 9 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (1)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4069 / 1527