canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Facebook statuslari
Ardarazli  Ardarazli [Off] (27.04.2019 / 22:19)
İndi hardasa bir qadın evdə öz uşağını çırpır ki,
- Sakit dur, seriala baxıram.
Sonra da serialdakı uşağın talehinə kövrəlib ağlayır :). Həyat bəzən bu qədər paradoksaldır.
~_DemounT_~  ~_DemounT_~ [Off] (27.04.2019 / 22:22)
))
Ardarazli  Ardarazli [Off] (27.04.2019 / 23:18)
Lənkəranda bir it 9 nəfəri dişləyib.Kişi deyir arxadan çimdiklədi elə bildim dostlarım zarafat edir))))
Ardarazli  Ardarazli [Off] (27.04.2019 / 23:20)
Bir qız status yazıb ki,bəs instagramda bir oğlanın hər gün restoranda qəlyan çəkdiyi şəkilləri görüb imkanlı bilib tanış oldum.Bir müddət gəzənnən sonra bilmişəm ki,qaqaş qəlyançı imiş))))
Ardarazli  Ardarazli [Off] (27.04.2019 / 23:21)
Qaqaşın 10 yaşı var, 11`ə keçir. Deyir 1 yaş da qocaldım
**__**  **__** [Off] (27.04.2019 / 23:23)
)
Ardarazli  Ardarazli [Off] (29.04.2019 / 14:22)
Bir neçə il bundan qabaq qonşumuz xahiş etdi ki,bir uşaq var ali məktəbə hazırlaşır,mühəndis olmaq istəyir ixtisas seçimində ona kömək et.Mən də imtina etdim və bildirdim ki,ixtisas sərbəst sərbəst seçilməlidir.Üstündən bir neçə gün keçdi bu qonşu çox aşırı israr edərək mənə ən azından o uşağı gör bir yol göstər dedi.Mən də soruşdum ki,axı qardaş bu uşaq kimdi ,sənin nəyindirr...
Cavab məni silkələdi...və məni o uşaqla görüşməyə vadar etdi.
Qaqa bilirsən necədi Saxladığım xalanın uşağıdı uşaq.Hazırlıqlara o boyda pul tökmüşük anası ilə...
Qonşu neft şirkətində işləyir 26 yaşı olar ya olmaz Uşağın anası (45 yaş) isə bu işlədiyi ofisdə tımzlikcdir.
Açığı bunun o uşağın təhsili üçün pul xərcləməsini yüksək qiymətləndirdim amma anasının saxladığım xala yox sevgilim kimi təqdim etməsini daha məqsədli olduğunu dedim.Nömrəmi uşağa verə biləcəyini deyib,qaza bir təpik vurub məhlədən uzaqlaşdım.Bakı Sumqayıt yolunun təxminən 3-4km olardım ki,bir zəng gəldi tanış.olmayan nömrədən,açdım bir 1
...
Ardını oxu >>
Black_Attack  Black_Attack [Off] (29.04.2019 / 14:22)
 Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.
Ardarazli (29.04.2019/15:22)
Bir neçə il bundan qabaq qonşumuz xahiş etdi ki,bir uşaq var ali məktəbə hazırlaşır,mühəndis olmaq istəyir ixtisas seçimində ona kömək et.Mən də imtina etdim və bildirdim ki,ixtisas sərbəst sərbəst se
Oxumağ olmur
Ardarazli  Ardarazli [Off] (29.04.2019 / 14:24)
.........Bir neçə il bundan qabaq qonşumuz xahiş etdi ki,bir uşaq var ali məktəbə hazırlaşır,mühəndis olmaq istəyir ixtisas seçimində ona kömək et.Mən də imtina etdim və bildirdim ki,ixtisas sərbəst sərbəst seçilməlidir.Üstündən bir neçə gün keçdi bu qonşu çox aşırı israr edərək mənə ən azından o uşağı gör bir yol göstər dedi.Mən də soruşdum ki,axı qardaş bu uşaq kimdi ,sənin nəyindirr...
Cavab məni silkələdi...və məni o uşaqla görüşməyə vadar etdi.
Qaqa bilirsən necədi Saxladığım xalanın uşağıdı uşaq.Hazırlıqlara o boyda pul tökmüşük anası ilə...
Qonşu neft şirkətində işləyir 26 yaşı olar ..
___JeuX_D_enFaNTs___  ___JeuX_D_enFaNTs___ [Off] (29.04.2019 / 14:25)
Uzun yazıları oxumağa ərinirəm(
Наверх  Cemi mesajlar: 2128

<< 1 ... 196 197 [198] 199 200 ... 213 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (43)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4070 / 1382