💎 Saytın ən varlısı ol: De_Piero - 23 manat

Sarkazm* (30.07.2016/21:55)Diqqetle oxuyun.tamam basqa fikir izah olunub
tevazokarliq ozunu tenqid deyil,basqalarinin teriflerinin asiri oldugunu buna ehtiyac olmadigini demekdir
Anella* (30.07.2016/22:02)men bir defe oxuyuram ele diqqetle oxuyuram,yazdiginiza iradim yoxdu eksine destek olaraq tevazokarligin ne oldugunu yazmisam
Diqqetle oxuyun.tamam basqa fikir izah olunub
Anella* (30.07.2016/21:53)mende eleyem))))))
"Mən maraqsızam. Mən uğursuzam. Hər yerə gecikirəm. Kökəm. Çirkinəm." kimi sözləri tez-tez işlədirsən? Özün haqda pis danışmaq başqalarında sənə qarşı qıcıq yaradır. Gələn dəfə özün haqda deməyə yaxşı

Ardarazli (30.07.2016/15:50)Yox o bioloji cirlawmaq deyil.
Her seyden evvel onlarin usaqlarinin boyuklerinin hemise gozunden bir sevinc var.Birdeki nikbindiler olduqca nikbin.Buna gorede saglamdilar.Buzimkilerden kimi dindirirsen qem deryasina batib derdini d

Ardarazli (03.08.2016/13:34)Qewenggggg. O gun men de buna eseblewdim. Xawalqarin her yerede ancaq mede niyyetli olur
İndi bağda qalıram və tez-tez dənizə gedirəm suda üzməyə. Çünki məntiq var. Nə üçün dənizə gedim? Üzməyə, cana qulluq etməyə. Ancaq ora gəlib görürəm ki, təkcə elə mən üzməyə gəlirəm. Qalan millət gəl

Inci-cicek (03.08.2016/19:30)Deyirki yeni camahati acinnan qirib hele ozlerinde axmaq yerne qoyub alcaldirlar.
Qewenggggg. O gun men de buna eseblewdim. Xawalqarin her yerede ancaq mede niyyetli olur