Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Tutussun gun ..yansin geceler zamanimiz var..
Sen bana gec kaldin... ben sana erken .soyunsun gun sarsin geceler vaktimiz varken (.music)
deyiş. HeYaTiN_NeBZiNi_TuT (17.10 /19:47) [1]
Insan insani ya tamamliyamada yada tam anlayamadi.. |
Müqayisə üçün deyim ki, Rusiyada 26 ildə yolların salınmasına və təmirinə ayrılan pul bizdən 200-300 milyon azdır.
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
~Aykam~ (17Ərəbin dəvəsi itir. Axtara-2016/22:31)
Yoxluguna dozdum, sensizde sabah oldu, sensizde movsumler deyişdi. Amma dodaglarimla gulsemde gozlerimle gulmeyi unutdum sayende.
axtara gəlib bir kəhriz
başına çıхır. Orda bir
gəlinlə qarşılaşır. Ağlaya-
ağlaya ondan dəvəsini
xəbər alır. Gəlin də ərəbə
qoşulub başlayır ağlamağa.
Ərəb ondan soruşur:
-Ey gəlin, mən dəvəsi itmiş
ərəbəm, ağlayıram. Bəs
sənə nə olub ki, mənə
qoşulubsan?
Gəlin cavab verir:
-Mənim də ərim itib.
Ərəb bədəviymiş və qızın
nə demək istədyini
anlamır. Sual verir ki, bəs,
sənin ərinin mənim
dəvəmlə nə əlaqəsi var?
Yazıq gəlin... Necə bu
kəlpeysərə "mənim ərim
yox olub, sənim dəvən.
Gəl, mən sənin dəvən,
sənsə mənim ərim ol"
desin. Məcburən cavab
verir:
-Heç. Demək istəyirəm ki,
hər kəsin dərdi özünə
dəvədir))))))
Ardarazli (17))))))))2016/22:43)
Ərəbin dəvəsi itir. Axtara-axtara gəlib bir kəhrizbaşına çıхır. Orda birgəlinlə qarşılaşır. Ağlaya-ağlaya ondan dəvəsinixəbər alır. Gəlin də ərəbəqoşulub başlayır ağlamağa.Ərəb ondan soruşur:-Ey gəlin
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
Ardarazli (17))))))2016/22:43)
Ərəbin dəvəsi itir. Axtara-axtara gəlib bir kəhrizbaşına çıхır. Orda birgəlinlə qarşılaşır. Ağlaya-ağlaya ondan dəvəsinixəbər alır. Gəlin də ərəbəqoşulub başlayır ağlamağa.Ərəb ondan soruşur:-Ey gəlin

Ardarazli (17Men yazdigdan sonra senin yazini oxudum dedim bu ne haqda yazir men ne haqda )))) hec yeri deyilmiş)))2016/22:43)
~Aykam~ (17Şərikəm2016/22:45)
))))))
))))<< 1 ... 104 105 [106] 107 108 ... 213 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (43)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1088 / 1035

Insan insani ya tamamliyamada yada tam anlayamadi..
2016/22:31)