💎 Saytın ən varlısı ol: De_Piero - 23 manat
.gif)
.gif)

Ardarazli (30.01.2015/22:14)choxdan paylashmisan o hekayeni?
Bu status canimaz statusudu. "Oxu zalinda Stefan Wveyqin "Namelum qadinin mektubu"adli sevgi hekayesini hisse hisse paylawdim. Bu hekaye dunya edebiyyatinda sevgi haqda yazilmiw en yaxwi hekaye hesab
@Manitou@ (30.01.2015/22:25)Dunen tamamladim.
choxdan paylashmisan o hekayeni?

Ardarazli (30.01.2015/22:29)Yayda hemin hekayeni 1 saatdan biray chox muddete oxumushdum deyecekdimki choxdan paylashmishdinsa day kitaba pul verib oxumazdim ele oxu zalindan oxuyardim havayi shekilde))))
Dunen tamamladim.
@Manitou@ (30.01.2015/22:42)Mende coxdan oxumuwdum. Bu yaxinlarda saytlarin birinde rast geldim ve duwundumki buranin oxu zalinada yerlewdirim.
Yayda hemin hekayeni 1 saatdan biray chox muddete oxumushdum deyecekdimki choxdan paylashmishdinsa day kitaba pul verib oxumazdim ele oxu zalindan oxuyardim havayi shekilde))))Chox tesirli hekayedir,

Ardarazli (31.01.2015/08:58)O boyda eziyyet chekib yerleshdirdin choxsu sadece sonunu oxudu))
Mende coxdan oxumuwdum. Bu yaxinlarda saytlarin birinde rast geldim ve duwundumki buranin oxu zalinada yerlewdirim.
@Manitou@ (31.01.2015/09:10)Dogrudu Brazilyada intihar edib.
O boyda eziyyet chekib yerleshdirdin choxsu sadece sonunu oxudu))Heyatdida maraqli olub Svayqin 2-ci Dunya muharibesinde nasistlerin yehudilere etdiyi amansizliqdan heyat yoldashiyla qachib Cenubi Ame