canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Facebook statuslari
FaSton  FaSton [Off] (10.08.2018 / 13:28)
~A_N_T_i_K__V_A_R~ (10.08.2018/14:00)
birinin bowadigin o biri alirimkan vermirler qehibelik artsin
Likeeeeeeeeeee
NoreN  NoreN [Off] (10.08.2018 / 14:13)
~A_N_T_i_K__V_A_R~, Cavan oglan duzgun danishmirsan .
Amma hech.
Ardarazli  Ardarazli [Off] (10.08.2018 / 14:59)
Türklərin mizahlarından olmaz.
Türkiyə Amerikalı keşişi həbs edib bu hadisələrin fonunda lirə kəskin dəyər itirib.
Biri yazıb ki.

Ulan hz.isayı mı habs etdiz dolar 6.2 oldu.amk))))))))))
Miss_Lumu  Miss_Lumu [Off] (10.08.2018 / 15:57)
Ardarazli, biride yazibki

dolari anladimda euro niye artiyor?
yoksa elimozde burde rahive filan mi var?)))
Samca  Samca [Off] (10.08.2018 / 21:42)
 ..Отношения разрушают не расстояния, а сомнения.
Те, кто считают Париж городом влюбленных, не видели тысячи признаний в любви в Мекке ....
~A_N_T_i_K__V_A_R~  ~A_N_T_i_K__V_A_R~ [Off] (10.08.2018 / 21:52)
 BiLiReM, SeN MeN BiLDiYiM, QiZLaRDaN, DeYiLSeN!!!
NoreN, cavan oglani sozu bawqa xanima aitdi
*_ЙуРи_БоЙкА_*  *_ЙуРи_БоЙкА_* [Off] (12.08.2018 / 21:54)
 Qara yazı mənəm hər birinizdən narazı özündən razı mənəm ...
Deməli bir qaqamızın qalenvagenində gedirik, söhbət sürdüyü maşından getdi. Mən deyirəm ki, naxuy sən buna hər gün 50 manat benzin vurursan da ala, yalandan osturax səsi var təkcə, başqa hamısını vur şeyivə tulla pəncərədən çölə. Bu da qayıdıb mənə deyir ki, bəs sən bilmirsən ki, 5 qızdan 4-nün məhz elə bu qalik xoşlarına gəlir. Bunu deyəndən sonra, mən day dalını gətirmədim. Fİkirləşdim ki, naxuy hansısa dörd qızın yaşayışına görə maşın alasan axı. Blya öz zövqün niyə olmasın axı da? O dörd dənə də qız, belə gədələrnən görüşə gəlməmişdən öncə, səhər saat 8 də durub, axşam saat 6-ya qədər 3 dənə salona gedirlər ki, götümnən biraz fərqlənsinlər zahirən. Axırdada, blyat, deyim hara gedirlər görüşəndə? Makdonusa! Basışmağada yox ee, blyat, Makdonusa yeməy yeməyə. Sikəsən ortasını, qız makdonusa getməyə göre səhər tezdənnən götü açılır bəzənməydən. Soxasan belə yaşayışa, bu millət əziyyət çəkir, rahat yaşaya biləcək bir yerdə. Osturasan elə qıznan görüşməyə. )))))
Miss_Lumu  Miss_Lumu [Off] (13.08.2018 / 11:06)
....
Miss_Lumu  Miss_Lumu [Off] (13.08.2018 / 11:07)
İşlədiyim mağazanın az qala 50% müştərisi ərəblərdir. Dünən çöldə dayanıb siqaret çəkirəm. Mağazadakı ərəb çölə çıxıb siqaret uzatdı mənə. Dedim ki, varımdı. İşarəylə başa saldı ki, onu at bundan çək. İraqda istehsal olunan Marlbro siqareti idi. Elə ilk tüstüdəcə başa düşdüm ki, illərdir mən siqaret çəkməmişəm. İlk siqaretimi dünən çəkmiş oldum. Tütünün tamı necə olur onda bildim. Siqaret bizim pulla 25 manata satılırmış İraqda. Bizim çəkdiyimiz yerli siqaretlərsə (hətta ən bahalısı belə) yoncadan başqa bir şey deyil. İndi deyəcəksiz hə nə olsun?. Bilmirəm, bəlkə kiməsə boş gəlir, amma mən o siqareti çəkəndən sonra dəhşət pis olmuşdum. Müharibələrin səngimədiyi ölkədə camaat əsl tütün çəkir, bizsə günü-gündən "inkişaf" edən ölkədə zəhər. Bir dostum keçənlərdə İngiltərəyə köçüb. 30-a yaxın yaşı var. Keçənlərdə telefonda danışırıq, deyir - Ziya, mən indi bilirəm ki, yaşamaq nədir. Azərbaycanda yaşamamışam.
Hər dəfə bu cümlə yadıma düşəndə qəhər məni boğur. Az qalır ürəyim yerindən çıxsı
...
Ardını oxu >>
Taksi_V_Ray  Taksi_V_Ray [Off] (13.08.2018 / 11:12)
Buna oxwar hadise gelib bawima..mene dedilerki (irandan geken qohumlar) bes bizi apar baseyne..saunasi baseyni olsun..4 dene en xod geden yere apardim..mene dediki siz baseyne getmirsuz golde chimirsuz..bu ne srviyyesiz yerdi))).onlara grtdim (irana) baseyne apardilr. Besli bizim baseynler seviyyesiz idi..
Наверх  Cemi mesajlar: 2128

<< 1 ... 165 166 [167] 168 169 ... 213 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (43)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4022 / 1335