Saytın Ən varlısı ol : Malena - 5 manat
Sayta Daxil Olun!
Ardarazli [Off] (04.11.2015 / 06:03) |
короткий (03.11.2015/02:27)Eyer senin azarciqda olsa analiz etmek qabiliyyetin olsaydi tehqirin kim.etdiyini bilerdin ve kutbeyininde kim oldugunu mueyyenlesdirerdin. Seni qinamiramda otam gucunle mudafie etdiyin idealogiyà ve mefkure sene bunu telqin edib bunu oyredib bele terbiye edib. yazdigin butun nàlayaiq sozlari senin inàncinin ve terbiyenin mahsulu oldugu giz onundedi. Saglàm muzakire aparmaq ve movzu etrafinda diakusiyà àparmaq iqsteyirsense,bunà qàbiligyetin càtirsa buyur yoxdusa kuce sohbetleri edib vaxtimi alma.
"Bu yalniz hansisa kutbeyinlerin hansisa inanca sahib olanlarin dusuncaainde ola biler." Ardarazlı sən bu şərhinlə inancı və mentaliteti təhqir edirsən,kütbeyin adlandırırsan.Və bu birinci dəfə deyil
Ardarazli [Off] (04.11.2015 / 06:21) |
короткий (03.11.2015/02:27)He indi kecek senin ittihàmlarinà. Yazmusanki guya SENIN MILLETINI tahqir etmisem. Konkret harda hansi movzuda? "sitat" linkinin ustunden gel ve mansete cixart gorey men konkret harda tehqir etmisem milli deyerleri? Halbuki sorussam milli deyer ne oldugunu onun konturlarini bele bilmeyeceksen.Amma sen yene goster gorum hardà tehqir etmisem? Itrira atmaq ve tehqir etmeyin en buyuk exlaqsizliq oldugunuda yeqin bilirsen.
"Bu yalniz hansisa kutbeyinlerin hansisa inanca sahib olanlarin dusuncaainde ola biler." Ardarazlı sən bu şərhinlə inancı və mentaliteti təhqir edirsən,kütbeyin adlandırırsan.Və bu birinci dəfə deyil
deyiş. Ardarazli (04.11 /06:21) [1]
Ardarazli [Off] (04.11.2015 / 06:28) |
Ogluna Ivan adi qoyub patriot gorunmek isteyenler sizin suvenliyiniz ne ucundu bilmirem
Ardarazli [Off] (04.11.2015 / 07:05) |
keçmişdi, sevgili də tapmışam, bir gün ailəlikcə evdə oturmuşuq, zəng gəldi. Bizdə də hamı bir-birini buyurur, evin çumosu da mənəm deyə, getdim götürdüm. Bir arvaddı. Anamı soruşdu, dedim mamaaam - anam o
tərəfdən əliylə işarə elədi ki, evdə yoxam - dedim, mamam evdə yoxdu. Arvad qayıtdı ki, sən böyük oğlusan? Dedim, hə, dedi, a bala, o toy kasetləri vermişik, onlara baxmıyassızsa, qaytarın, başqa baxmaq istəyən var qıza...
Həmin an fikirləşdim ki, görəsən, bu kaset bizə qədər neçəev gəzib? Təklif eləyirəm ki, toy videolarını youtube-a yükləsinlər,
oğlan evi də qıza baxanda bilsin, bu qıza buna qədər neçə oğlan baxıb. Yoxsa, kasetin, diskin baxış sayını bilmək olmur axı...
Qız var ki, kaseti neçə evlər gəzib, bəyənəni olmayıb... Oğlan var ki, neçə toy kasetinə baxıb, heç bir qızı bəyənməyib... Almıyassansa, niyə ...
Ardını oxu >>
Ardarazli [Off] (04.11.2015 / 19:52) |
Dostunun telefonu ile qiza zeng vurub sinayinca qizin telefonu ile dostuna zeng vur sina.
Maraqli teklifdi
_K_O_T_İ_K_ [Off] (06.11.2015 / 06:53) |
2025 ci Iledek Fecee Buk Yeni Proqram Hazirliyir Dunyanin Hansi Bucaqinda Olduqunnan Asili Olmayaraq Istediyin Yere Seyahet Ede Bileceksen Virtua 1Deyqeye Olacaqsan Orda Ele bilki.bele Qeribe Seslenir Amma Proqram Uzre Iw Gedir Deqiq Soz veribler 2025 e kimi Hazir Olacaq.
SiSeRoN [Off] (06.11.2015 / 12:26) |
Ardarazli (04.11.2015/07:05)
Deməli, anam qohum-qonşuya oxşamaq istəyib, bir gün bir"kulyok" toy kaseti gətirdi ki, Nail, vaxtın olanda bunlarabax. Xətrinə dəymək istəmədim, dedim, yaxşı. Bir ay zadkeçmişdi, sevgili də tapmışam,
Ardarazli [Off] (08.11.2015 / 10:38) |
Ardarazli [Off] (11.11.2015 / 14:14) |
Demek biri bele bir caps hazirlayib.
"ALLAHA AND OLSUN MEN BU STATUSU BEYENECEM".
Sonra asagidan yazibki and icdin indi beyen))))(.
Bu teleni yalniz dahi biri fiklesib qura biler. )))))(
Ardarazli [Off] (21.11.2015 / 15:28) |
<< 1 ... 55 56 [57] 58 59 ... 213 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (43)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 3935 / 690