close
Sayta Daxil Olun!
Son 10 mövzu
Facebook statuslari | Ardarazli [Off] (11.01.2016 / 07:29)
|
Xalam oglu trenajora zada gedir. Axsam zeng edibki meni niye tebrik etmirsen? Dedim ne haqqhesabdi deyirki bes gormedin bu il multikulturaluzm ili elan edildi))))) | Ardarazli [Off] (12.01.2016 / 07:31)
|
Õlkədə atismalar davam edir,bu gun axsam saatlarinda şehərlərdə rayon mərkəzləriinde kəndlərdə uc genc atisaraq siqaret alib ve hadise yerinden uzaqlasib cayxanada cəkməyə baslayiblar | Ardarazli [Off] (15.01.2016 / 06:15)
|
Xarici filmlərdə zadda baxırsan ki, valideynlər övladına məsləhət verir. "Oğlum, imkan vermə kimsə sənə "bacarmazsan" desin, hətta bu mən olsam belə", "Oğlum xəyallarından heç vaxt əl çəkmə", "Qızım bu sənin həyatındı, çalış sonradan peşiman olacağın bir hərəkət eləmə, amma unutma, nə olsa da, ailən hər zaman sənin yanındadı" və s.
Amma bizdə valideynlərin uşağa təxminən belə məsləhətlər verir. "Tofiq, tərli-tərli su içmə", "Qulam, acanda evə gəl", "Gülbadam, yıxıl öl evdə, qız uşağının cöldə nə işi var", "Sən qələt eliyirsən, dedim həkim olacaqsan, fsyo", "O, qız bizim ailəyə layiq deyil, əl çək o qancığdan". | Yss [Off] (15.01.2016 / 08:27)
|
))))))) | Ardarazli [Off] (15.01.2016 / 20:52)
|
Beyenmediyiniz "cuska" dediyiniz rayon camaati ayaga qalxibee bilirsiz?.
Unun ve coreyin qiymetinin azda olsa asagi dusduyune gore hsmimiz Onlara cox borcluyuq. | Ardarazli [Off] (15.01.2016 / 20:55)
|
Gecə hava soyuq olanda, siqareti balkonda yox, "padyez"də çəkirəm. Bayaq qonşu qapını döyüb, soruşdu ki, "Bu siqaretləri sən çəkib atmısan"? Qorxa-qorxa dedim "hə, mən çəkmişəm". Qayıtdı ki, "Xəbərin var, siqaretin paçkası 3 manatdı. Bu nə "astav"dı atırsan. Burda hələ, 5-6 tüstü qalıb. Qudurmusan"? Dedim "Pox yemişəm, qələt eləmişəm. Gələn dəfə filtir yanana qədər çəkərəm" . Vurub eləmədi.
(c) Ahmeddeyiş. Ardarazli (15.01 /20:55) [1] | SiSeRoN [Off] (15.01.2016 / 21:01)
|
Ardarazli (15.01.2016/20:55)
Gecə hava soyuq olanda, siqareti balkonda yox, "padyez"də çəkirəm. Bayaq qonşu qapını döyüb, soruşdu ki, "Bu siqaretləri sən çəkib atmısan"? Qorxa-qorxa dedim "hə, mən çəkmişəm". Qayıtdı ki, "Xəbərin
))))) | Ardarazli [Off] (15.01.2016 / 21:02)
|
Deməli axşam saat 10 oldu, evimizdə realiti şou başlayır. "Divan Realiti Şou". Şounun qaydaları çox sadədi, divanda uzanmaq və divandan qalxmamaq. Artıq qardaşım 2 saatdı divanda uzanıb. Bir azdan ayaqyoluna, ya da su içməyə gedəcək. O zaman divan mənim olacaq. Sms nömrəm 11 83 -dü, dəstək olun.
(c) Ahmed Cemi mesajlar: 2128
<< 1 ... 63 64 [65] 66 67 ... 213 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (43)
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3895 / 1594