Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
Eslinde yalnizlig cox gozeldi,en azindan itirecek heckimsen yoxdu! |
.gif)
ღ• •ღ TaNiDiGiM KiMi QaLSaYDiN DuWuNDuYuN KiMi SeVeRDiM ღ• •ღ |
KoNCeNo (14.01.2015/23:14)Mende gulurem çox komik gorunur))))) yetim, braat, zart zurt
Nadir hallarda status beyenerem o yazirlare yeke yeke brat senin kecdiyin yerden biz salam verib kecirik ayda etim tokulurdee bu kimi sey statuslardan

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
aradaSIRADA (15.01.2015/00:15)
Mende gulurem çox komik gorunur))))) yetim, braat, zart zurt
guya indi bunlar bomba oglanlardida biride vare deqiq yadimda deyil texmini deyecem brat kruqun boyukdu deye lovgalanma 2 dene 50 qepikde bir manat edir

coxduyee yadima dusdukce yazacamKoNCeNo (15.01.2015/00:17)guya indi bunlar bomba oglanlardida biride vare deqiq yadimda deyil texmini deyecem brat kruqun boyukdu deye lovgalanma 2 dene 50 qepikde bir manat edir
![]()
![]()

ღ• •ღ TaNiDiGiM KiMi QaLSaYDiN DuWuNDuYuN KiMi SeVeRDiM ღ• •ღ |
KoNCeNo (15.01.2015/00:17)Az he gij gij yazib doldurublar )))) bakı seni yandiraram sevdiyimin elı uşuyur zad o biri de deyirki braat mende anama gore yandiraramguya indi bunlar bomba oglanlardida biride vare deqiq yadimda deyil texmini deyecem brat kruqun boyukdu deye lovgalanma 2 dene 50 qepikde bir manat edir
![]()
![]()
nesede bele şeyler
yox qaqa
Ala ne gundesen
Yox qaqa Allahin qezebinnen qorxuram
Guya bu imam ovladidida
besdurunde oldurmusuzee

<< 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 213 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (43)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1022 / 600

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!