Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
aradaSIRADA (15.01.2015/00:36)Biride yadima dusduhele bunu yazanlar yeke yeke yazirlar guya qarabagi almaga gedirler
Infosunda 2 manatliq kontura dilenenlere seslenirem 10 manat verrem Namaz qilarsan guya bunun alni ilin 12 ayi secdeden durmurda

ღ• •ღ TaNiDiGiM KiMi QaLSaYDiN DuWuNDuYuN KiMi SeVeRDiM ღ• •ღ |
KoNCeNo (15.01.2015/00:39)
Biride yadima dusdu Infosunda 2 manatliq kontura dilenenlere seslenirem 10 manat verrem Namaz qilarsan guya bunun alni ilin 12 ayi secdeden durmurda![]()
![]()
![]()
az coxduee yadima duşmur menim ındi
)) ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
aradaSIRADA (15.01.2015/00:43)Ureyinde imzam varsa basqa oglanlarin dasdan yazmagi fuflodu gozelimaz coxduee yadima duşmur menim ındi
))

Bextimiz qara olsada kefenimiz ag olacaq brat

KoNCeNo (15.01.2015/00:48)
Ureyinde imzam varsa basqa oglanlarin dasdan yazmagi fuflodu gozelimBextimiz qara olsada kefenimiz ag olacaq brat

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
aradaSIRADA (15.01.2015/00:49)Yadina dusende mutleq bu movzunu tap yaz bura adam xoshal oluree bele statuslari gorende

bratdar gelıb oxusa heşne
aradaSIRADA (15.01.2015/00:59)Az o qeder brat dedim o biri movzuda yazmisam ki,hiss elememisem brat biyabir olum meni goresuzbratdar gelıb oxusa heşne

KoNCeNo (15.01.2015/01:01)He oxudum
Az o qeder brat dedim o biri movzuda yazmisam ki,hiss elememisem brat biyabir olum meni goresuz![]()

<< 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 213 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (43)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1022 / 734

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!