Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Elave edilmiş fayıl: (75.15 kb.)
Yüklenib: 579 defe.
arad ele gozel kecirdi ki,bir daha fexr etdim ki,menim olkemin bu cur esgeri herbicisi var.Ve sizin duygularinizi cox yaxsi basa dusurem cunki menim atamda herbici olub ve sizin kimi her gununu vetene adayib. Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
___SeVGi__YaGMuRu___ (26BASA DUSMEDIM2013/12:27)
IDIL_13, Grek gedib orda bele cixiw ederdin))) dehwet))
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
.gif)
Yüklenib: 163 defe.
bunun butun shekilleri en azi 163 defe yuklenib a bu forumun tarixinde 163 nefer olmuiyube hardan cixdi bu qede adam yuklesun:D
Herbiyehormet (24Allah sizin ve butun herbicilerin basinin ustunde olsun.Sizi cox yaxsi basa dusurem2013/20:48)
qardawlar ve xanimlar men ozumde bu paradin iwtirakcisiyam. bu menim ucun bir fexrdir! baxmaq isteyen 26-si buyursun azadliqa. size xow sohbetler.
arada baxarken o,qeder fexr etdim ki,.Cunki menim atamda hebici olub sizin kimi daima vetenin kesiyinde olub.Ve qehremancasina sehid olub.Size omur boyu isinizde muvefeeqiyyetler allah qorusun sizi.
___SeVGi__YaGMuRu___ (26cox sagol.Bunu atamdan oyrenmisem ve her zamanda edecem.Lazim gelse canimi bele qurban ederm cunki menim kimi sehid ovladi hec bir seyden qorxmaz.2013/12:47)
Hecne... Direm Allah canivi sag elesin... Vetenperver insansan... Seni alqiwlayiram)))
...Ne QeDeR oLsADa DiLiM aCi, SaDeLiKDiR BaSHiMiN TaCi... |
Onlayn Tanışlıq: 1020 / 514

Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.
2013/12:27)