Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!! |
_KiTES_ (11Semawka kimi pasledni xestexana yoxdu) qessabdilar heresi bir qiymet oxuyur2015/16:53)
Medsestrayam..Semawkada iwleirem..
Macho (11Bilirem.. men oranin iwcisi ola ola kecen defe atami apardim sehv diaqnoz qoyub palataya kocurub tez pul istediler her gelen o qeder pul istediki hirsimden kiwini cixardib eve getirib Xezer klinikasindan oz hekimiyle daniwdim sagolsun ele teldece dedi kiwinin xesteliyini mualice etdim 2 gune ayaga durdu.. Allah verecek cezalarini.. esasda infeksiya wobesi qessablarla doludu..oz wobemiz wukurludu onlara baxanda..2015/18:18)
Semawka kimi pasledni xestexana yoxdu) qessabdilar heresi bir qiymet oxuyur
_KiTES_ (12He Allah wefa versin. Umumiyyetle azerbaycanda yaxwi hekim tek tukdu. Coxsu xestenin cibini gudur.2015/14:47)
Bilirem.. men oranin iwcisi ola ola kecen defe atami apardim sehv diaqnoz qoyub palataya kocurub tez pul istediler her gelen o qeder pul istediki hirsimden kiwini cixardib eve getirib Xezer klinikasin
Macho (12Hemfikirem..bir tek bizim Natella xanimdan bawqa.. onun kimi hekim men gormedim hec.. Cox sagol Allah razi olsun2015/15:25)
He Allah wefa versin. Umumiyyetle azerbaycanda yaxwi hekim tek tukdu. Coxsu xestenin cibini gudur.
deyiş. _KiTES_ (12.10 /14:29) [1]
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
<< 1 ... 43 44 [45] 46 47 ... 101 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (12)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1024 / 577

Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.
2015/16:53)