💎 Saytın ən varlısı ol: De_Piero - 23 manat
DİN@R@***@@@ (11.01.2019/10:41)Onun adi ustundedi dina. Onun iwidi bu uje pewe edib ozune. Ayri ayri weylerdi. Bow bawina girmiyende ele adlandirirlar?)nedi nedi yalniwdan donur?etmediyi bir wryi etmiw kimi qoyurlar uje boynuna?budu?bes o bayag cox istediyim hormet etdiyim kelmeleri hara cehennem olur?sene qulag asmirsa o addi.qulag asirsa yaxwi? )
Desem yanliwsan incime menden . cunki ele isdeyib deyilenler o qeder olubki hec gotunede qoymayib tekrar sehfi edib . Day hansi dilde hansi terzde deyesenki qarwindayinin bow bawina catdisin bu h

asimka (11.01.2019/10:44)Gordunki men qehbeni mesrl cekdim .qehbelik ama dewiyin vermek deyil wert buda var .
Onun adi ustundedi dina. Onun iwidi bu uje pewe edib ozune. Ayri ayri weylerdi. Bow bawina girmiyende ele adlandirirlar?)nedi nedi yalniwdan donur?etmediyi bir wryi etmiw kimi qoyurlar uje boynuna?bud
DİN@R@***@@@ (11.01.2019/10:49)Men ona hecne ad vermezdim sehvle o ad bawqa weydi en azi yaninda olub asta asta basa salalramki bax yaxwiki oyandin yoxsa cox wey olardi. Amaki olmayanida bir sehve soxub wiwirdende. Uje sen ona yaxwilig etmirsen olursan o biri qanmazlarin tayi.
Gordunki men qehbeni mesrl cekdim .qehbelik ama dewiyin vermek deyil wert buda var .Aska etmefiyi biweyi yaxmalamaq bawqa adamin gozun cixardarlarki subut ver mene dili uzundusa . Neceki men

asimka (11.01.2019/10:53)Yaxwi bura yeri deyil wexside deyrem herterefli hansi terefin qanmaz oldugunu
Men ona hecne ad vermezdim sehvle o ad bawqa weydi en azi yaninda olub asta asta basa salalramki bax yaxwiki oyandin yoxsa cox wey olardi. Amaki olmayanida bir sehve soxub wiwirdende. Uje sen ona ya

DİN@R@***@@@ (11.01.2019/11:19)Okey )
Yaxwi bura yeri deyil wexside deyrem herterefli hansi terefin qanmaz oldugunu
~_DemounT_~ (11.01.2019/19:14)elə sey olar ? bəs kim kor kora kor diyer ?)))))
Hami ozunnen bashdasa kem kesiri duzeltmeye day yaxshi olar
~_DemounT_~ (11.01.2019/19:21)Amin Qardaş ))
MagniFcenT, Olmur olmasin qardash, cannari sag olsun kor da olsalar))