Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
O qeder guclu ol ki,kimse senin sakitliyini poza bilmesin.... |
DİN@R@***@@@ (11.01.2019/10:41)Onun adi ustundedi dina. Onun iwidi bu uje pewe edib ozune. Ayri ayri weylerdi. Bow bawina girmiyende ele adlandirirlar?)nedi nedi yalniwdan donur?etmediyi bir wryi etmiw kimi qoyurlar uje boynuna?budu?bes o bayag cox istediyim hormet etdiyim kelmeleri hara cehennem olur?sene qulag asmirsa o addi.qulag asirsa yaxwi? )
Desem yanliwsan incime menden . cunki ele isdeyib deyilenler o qeder olubki hec gotunede qoymayib tekrar sehfi edib . Day hansi dilde hansi terzde deyesenki qarwindayinin bow bawina catdisin bu h
Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!! |
asimka (11.01.2019/10:44)Gordunki men qehbeni mesrl cekdim .qehbelik ama dewiyin vermek deyil wert buda var .
Onun adi ustundedi dina. Onun iwidi bu uje pewe edib ozune. Ayri ayri weylerdi. Bow bawina girmiyende ele adlandirirlar?)nedi nedi yalniwdan donur?etmediyi bir wryi etmiw kimi qoyurlar uje boynuna?bud
Aska etmefiyi biweyi yaxmalamaq bawqa adamin gozun cixardarlarki subut ver mene dili uzundusa . Neceki men gecendefe sevimli cadi gozel ayka qehbe cirigini kusmiwdin divaraki qehbe subut getir men haqda dediyine .. (ki ikiside eyni adam imiw doymur yemekden)
Mene qulaq asmirsansa ve ya bawqssina soz deyende he he he sen deyendi deyib oz bildiyi yolda gedirse sen buna ne ad vererdin ?
DİN@R@***@@@ (11.01.2019/10:49)Men ona hecne ad vermezdim sehvle o ad bawqa weydi en azi yaninda olub asta asta basa salalramki bax yaxwiki oyandin yoxsa cox wey olardi. Amaki olmayanida bir sehve soxub wiwirdende. Uje sen ona yaxwilig etmirsen olursan o biri qanmazlarin tayi.
Gordunki men qehbeni mesrl cekdim .qehbelik ama dewiyin vermek deyil wert buda var .Aska etmefiyi biweyi yaxmalamaq bawqa adamin gozun cixardarlarki subut ver mene dili uzundusa . Neceki men
Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!! |
asimka (11.01.2019/10:53)Yaxwi bura yeri deyil wexside deyrem herterefli hansi terefin qanmaz oldugunu
Men ona hecne ad vermezdim sehvle o ad bawqa weydi en azi yaninda olub asta asta basa salalramki bax yaxwiki oyandin yoxsa cox wey olardi. Amaki olmayanida bir sehve soxub wiwirdende. Uje sen ona ya

DİN@R@***@@@ (11.01.2019/11:19)Okey )
Yaxwi bura yeri deyil wexside deyrem herterefli hansi terefin qanmaz oldugunu
Qara yazı mənəm hər birinizdən narazı özündən razı mənəm ... |
~_DemounT_~ (11.01.2019/19:14)elə sey olar ? bəs kim kor kora kor diyer ?)))))
Hami ozunnen bashdasa kem kesiri duzeltmeye day yaxshi olar
deyir heçkim həyatdan məmnun deyil heç fikirləşmirlər həyat bulardan memnundu ya yo )
Qara yazı mənəm hər birinizdən narazı özündən razı mənəm ... |
~_DemounT_~ (11.01.2019/19:21)Amin Qardaş ))
MagniFcenT, Olmur olmasin qardash, cannari sag olsun kor da olsalar))
Elave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1031 / 1098

O qeder guclu ol ki,kimse senin sakitliyini poza bilmesin....