💎 Saytın ən varlısı ol: De_Piero - 23 manat

*-=VinCenSo=-* (25.07.2013/01:12)Onun mahnisin ele adami yatirirdi. BAYU BAYU :))) Ehh heyif oldu o gunner
he xryuwa zad, cox baxmiwug buna.. sonda spokoyniye noci mahnisi gedirdi.
Rehmettiyin_Nevesi (25.07.2013/01:36)he qaqaw, hayif o gunlerden
Onun mahnisin ele adami yatirirdi. BAYU BAYU :))) Ehh heyif oldu o gunner

Rehmettiyin_Nevesi (25.07.2013/14:14)Ayyy ele sevirdim o qrupu ele o mahninida. Ezber bilirdime o mahnini.
Darixiram qucaq qucaqQelbim koksumden cixacaq...Bunda ne var utanacaqDarixiram senin ucun

_ELYA_ (25.07.2013/14:18)O vaxti dilimizden duwmurdu :)) ehhh cavannixmiz getdi ee getdi
Ayyy ele sevirdim o qrupu ele o mahninida. Ezber bilirdime o mahnini.

Rehmettiyin_Nevesi (25.07.2013/14:21)Cavaniximiz getdi yox! Insanin ruhu cavan olsun esas.
O vaxti dilimizden duwmurdu :)) ehhh cavannixmiz getdi ee getdi

_ELYA_ (25.07.2013/14:24)Men dord il qabag dj iwlemiwem deye bir xasiyyet var ki Bezen adi dostumla da telfnda sohbet ederken Onun dediyi her soze mahniyla cavab verirem. Dad o gunnen ki hansisa agzindan "darixiram" kelmesin cixarardim paxxx bawliyirdim bu mahnini oxumaga
Cavaniximiz getdi yox! Insanin ruhu cavan olsun esas.Ele siz yazan kimi bu mahnini oxudum, musiqsi hec yadimdan cixmayibmiw

Rehmettiyin_Nevesi (25.07.2013/14:43))))
Men dord il qabag dj iwlemiwem deye bir xasiyyet var ki Bezen adi dostumla da telfnda sohbet ederken Onun dediyi her soze mahniyla cavab verirem. Dad o gunnen ki hansisa agzindan "darixiram" kelmesin