O vaxtin Hittleri (2) adolf hitler yox ee Hit mahnilar :)))
1. banu zorlu - vay başımıza gelen 2. barış - sarar yine 3. barış manço - allah`ım güç ver bana 4. barış manço - dıral dede` nin düdüğü 5. bay x - aşkına kül oldum 6. bay x - ateşine yanayım 7. bay x - darılma bana 8. bay x - sana değmez 9. bendeniz - 80 günde devr i alem 10. bendeniz - elveda dedin 11. bendeniz - müjdeler ver 12. bendeniz - ya sen ya hiç 13. beyaz önlük - son defa 14. birkaç iyi adam - alırım akıllarını 15. birkaç iyi adam - birkaç iyi adam 16. bora öztoprak - akdeniz geceleri 17. bora öztoprak - seni seviyorum 18. burak aydos - esmer yarim 19. burak kut - bebeğim 20. burak kut - benimle oynama 21. burak kut - sevgi hırsızı 22. burak kut - yaşandı bitti 23. burcu güneş - alimallah 24. burcu güneş - amaney 25. banu zorlu - acilen
4. kayahan - beni anlamadın ya 5. kayahan - kara saplantım 6. kayahan - sarı saçlarından sen suçlusun 7. kenan doğulu - aşk oyunu 8. kenan doğulu - sımsıkı sıkı sıkı 9. kenan doğulu - tek kürekçim 10. kenan doğulu - yaparım bilirsin 11. kerim tekin - akşamlar 12. kerim tekin - cici baba 13. kerim tekin - kara gözlüm 14. kim bunlar - atabarı 15. komedi dans üçlüsü - elalarını belalarını 16. komedi dans üçlüsü - komedi dans show 17. kramp - lan noldu 18. kıraç - dağların kadını 19. kıraç - talihim yok bahtım kara 20. levent yüksel - med cezir 21. levent yüksel - yeter ki onursuz olmasın aşk 22. limit - romantik serseri