canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

"Babnik"
Ussi~pussi  Ussi~pussi [Off] (25.07.2013 / 09:16)
Babnikem Gunde Bir qizla firlaniram deyen oglan
Sene seslenirem:
Bilirsen bir qiza sevirem deyib sonra Aldatmaq...o kiwiliyin elameti deyil,nakiwiliyin elametidi.Yaxwi oglansan Qiza deki seni firladiram. Duxun chatar?Yox hechvaxt...Bir qizi atib onun umidlerini qirmaq bilirsen ne demekdi?Belkede senden bawqa hech kimi duwunmur..Tek sene inanir...Sen onun umidlerini qirirsan Ve "O" senden sonra tokduyu goz yawlarinin sayini bilirsen?!Yox Bilmirsen!Duwun gor o qizin tokduyu goz yawlarina deyecek oglansan?
Duzdu senin MINenYanDa sene fexirdi bu...
Ama yox sehv hereket kiwilikden kenar bir hereketdi.
Dostlarin Desinki HALALDI"O"qizi firlatdin...Bax bu sene fexrdi..Sen onu unudarsan Ama Belkede"O" seni unuda bilmir...Sen heyatini kefle eylenceli Yawayarsan Ama O belkede Hayatdan umidini itirir...!

deyiş. Ussi~pussi (25.07 /09:18) [1]
_charli  _charli [Off] (25.07.2013 / 09:29)
 Eslinde yalnizlig cox gozeldi,en azindan itirecek heckimsen yoxdu!
Gözel yazmisiz,ama bezileri heyqide"babnik"liyi fexr bilir.
KinestetiK  KinestetiK [Off] (25.07.2013 / 09:35)
Ozum olum luboy gorushduyum qiz bilib ki, prosta tak mirta gorushurem onunda menimde vaxtim xosh kecsin deye ve bu yasha catdim hele hec bir qiz sevirem sozu demedim hetta postele salmaq ucun belede yalandan o sozu ozume siqishdirib dememishem belede ki, bacaran oqlana can qurban cunki cox qizin ozune xoshdur aldanmaq hetta bile bile
Ardarazli  Ardarazli [Off] (25.07.2013 / 09:37)
Ussi~pussi (25.07.2013/10:16)
Babnikem Gunde Bir qizla firlaniram deyen oglanSene seslenirem:Bilirsen bir qiza sevirem deyib sonra Aldatmaq...o kiwiliyin elameti deyil,nakiwiliyin elametidi.Yaxwi oglansan Qiza deki seni firladiram
Ama mence bir cox qizlar ilk andan aldadilacagina sizin tebirinizce desek firladilacagina emin olur. Ama yene davam edir. Bilmirem neden??
Ussi~pussi  Ussi~pussi [Off] (25.07.2013 / 10:02)
Her yerde istisnalar oldugu kimi burdada istisnalar var ama hechkim sene o haqqi vermirki o qizin hissleri ile oynasan..
deyiş. Ussi~pussi (25.07 /10:03) [1]
*-=ReSpEcT_BoY=-*  *-=ReSpEcT_BoY=-* [Off] (25.07.2013 / 10:17)
 ...Ne QeDeR oLsADa DiLiM aCi, SaDeLiKDiR BaSHiMiN TaCi...
axira kimi hovselem catmadi oxumaga...
Babnik dorem...Ancag firlatdigim qizlara demishem firlatdigimi razi olan firlanib razi olmuyanda firlanmiyib.....
Belede Hamsi KEcmishde Qalib....
Black_Attack  Black_Attack [Off] (25.07.2013 / 10:25)
 Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.
movzunun adin oxudum dostum Vusal yadima dushdu ))))
hem sevirem demeden ve bashka sozler dimedende bullar mumkundu..
Black_Attack  Black_Attack [Off] (25.07.2013 / 10:28)
 Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.
bir sheyde dimki qiz povd verirde vertushka olmaqina .. heyatda kim bez povd hereket edirkj bezpridelden bashka.
~QORXUSUZ~  ~QORXUSUZ~ [Off] (25.07.2013 / 11:01)
Kewke heyatda hami durust olardi.belke onda hami xowbextlikden daniwardi.hansisa werefden xeberi olmayan babnikden yox
TANIMA@  TANIMA@ [Off] (26.07.2013 / 16:54)
Indi cox insan durust deyil.
Наверх  Cemi mesajlar: 26

[1] 2 3 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

Elave edilmiş fayl yoxdur

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4200 / 1404