Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Sen sevinki bu gunleri yashamamisan,taleyine shukr et...
Men bele ederdim
XiXiDok (11.08.2013/11:50)Ne olsunki hele deyil.ama tesefur etki o insana gore herkesin uzune durmusan onun ucun olumude goze almisan.ama uje 1gun ewidirsenki o sevib yolunda qurbana cevirildiyin insan bawqasi ile taniw olub.neye daniwmaq istemire buhaqda
O haqsizliq deyil... Haqsizliq onda olardiki sen aile qurasan,ushaqlariniz olsun sonra o hereketi etsin... Sen sevinki bu gunleri yashamamisan,taleyine shukr et...Men bele ederdim
XiXiDok (11.08.2013/11:59)Kewke 16 yawim olardi.ama heyifki 21.niye gore soruncdun?bilem baxca uwaqlari kimi daniwdim
16 yashin var senin)
***...Heyat hec vaxt sehneye qoyulmayacaq bir oyunun sonsuz tekrarindan ibaretdir...*** |
.gif)
___BaBnIk___ (11.08.2013/12:24)Bilirem o geden gunen aqlimi itirmiwem.gorum cixasiyam seni axtarirama
~QORXUSUZ~, Seni atib geden insan ücün ezab cekirsense aqlin yoxdu
***...Heyat hec vaxt sehneye qoyulmayacaq bir oyunun sonsuz tekrarindan ibaretdir...*** |
)___BaBnIk___ (11.08.2013/12:32)Yox day ele dime.onuda hansisa qiz yoldan cixardib
~QORXUSUZ~, Elesini axtarmaqa deymez)
___BaBnIk___ (11.08.2013/12:41)Axtarmayacam ama oz ozluyumde onun yoxluqunun derdini cekecem
~QORXUSUZ~, Day özün bilersen.get axtar o Xoşqedem oda sen))))
Elave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1020 / 443

***...Heyat hec vaxt sehneye qoyulmayacaq bir oyunun sonsuz tekrarindan ibaretdir...***