💎 Saytın ən varlısı ol: De_Piero - 23 manat

FuLLiTo (25.02.2017/01:39)Senen men ne sohbet eliyim sencun heyatda muqeddes hecne yoxdu.
Yəni sən düşünürsən ki , o məni əgər səhv yoldayamsa və ya səhv düşüncədəymə o düşüncədən çəkindirməklə mənə yaxşııq etmək kimi bir niyyətlə yol göstərir ? . ) Qətiyyən elə deyil . Məsələ tamam fərqli

FuLLiTo (25.02.2017/01:39)Senin sozunen bele cixir Biz gijdillaqiq hamimiz bidene Sen Ve sen kimi Ateisler agillidi Yalniz heqiqeti onlar gorur.
Yəni sən düşünürsən ki , o məni əgər səhv yoldayamsa və ya səhv düşüncədəymə o düşüncədən çəkindirməklə mənə yaxşııq etmək kimi bir niyyətlə yol göstərir ? . ) Qətiyyən elə deyil . Məsələ tamam fərqli

_K_O_T_İ_K_ (25.02.2017/03:03)dünyada xristianların sayı müsülmanlardan çoxdur , onda belə çıxır ki xristianlar gijdıllaqdı siz agıllısız ? Kütlənin bir şeyə inanmaqı onun həqiqət olmaq anlamına gəlmir , agzında kütlə deyirsən !
Senin sozunen bele cixir Biz gijdillaqiq hamimiz bidene Sen Ve sen kimi Ateisler agillidi Yalniz heqiqeti onlar gorur.
FuLLiTo (25.02.2017/03:16)vozdux yo vozzzzzux bele yazilir atash)))))
dünyada xristianların sayı müsülmanlardan çoxdur , onda belə çıxır ki xristianlar gijdıllaqdı siz agıllısız ? Kütlənin bir şeyə inanmaqı onun həqiqət olmaq anlamına gəlmir , agzında kütlə deyirsən !
Black_Attack (25.02.2017/10:14). )))
vozdux yo vozzzzzux bele yazilir atash)))))
__DeFeND__YouR__SeLF__ (25.02.2017/11:27)qonshuda ele qadin var gelim alim qonshu olag))
Burda qiz oglana agil verir dolandirir bir soznen evin reisi xanim olur oglanda her şeyi xanimdan sorucur bura gedim get burda oturum otur pul ver mene verir bir soznen maman elinen canni yenice qurta