💎 Saytın ən varlısı ol: De_Piero - 23 manat

_PaRaDoKsalno_ (25.02.2017/01:16)Menim dinimi tehqir edin men size yaxwiliq arzulayim xiyar olmusan sen?
Sen yaxshiliq ve duzgun yol arzula..yeter

_PaRaDoKsalno_ (25.02.2017/01:16)Inanmirsiz Qozumuza kimi inanin 2 milyard insanin Dinin tehqir edirsize siz.
Sen yaxshiliq ve duzgun yol arzula..yeter

_PaRaDoKsalno_ (25.02.2017/01:18)Idite naxuy.
Nc..buda numune..Men senden pisem..ama hec vaxt hec kime pisliy arzulamiram ..neise..menasi..
_PaRaDoKsalno_ (25.02.2017/01:12)Yəni sən düşünürsən ki , o məni əgər səhv yoldayamsa və ya səhv düşüncədəymə o düşüncədən çəkindirməklə mənə yaxşııq etmək kimi bir niyyətlə yol göstərir ? . ) Qətiyyən elə deyil . Məsələ tamam fərqlidir , sadəcə o öz inandıgına mənim də inanmaqımı istəyir ki özünü rahat hiss etsin . Əgər o inandıgına mən inanmıramsa deməli mən axmaqam və ya mən agıllı oldugum üçün o axmaqdır kimi bir vəziyyətin emosional nəticəsidir . Öz inancında müdirkləşən insan daha müdrik və daha təmkinli olur . İnsan həmişə anlamadıgı şeyə qarşı agressiv mövqe göstərir , çünki illərdir tam anlamadan inandıgı bir şeyə qarşı bir insan tam fərqli bir fikir söyləyib . Və illərdir inandıgı bir bütü qorumaq üçün nəyinki qargış hətta istənilən təhqiramiz ifadələr də işlədə bilər təki özün rahat hiss eləsin . Belə açıgı mənim qozuma da deyil . )
Deme ele sheyler..qarqisha benzedi lap
_K_O_T_İ_K_ (25.02.2017/01:17)O ki qaldı təhqirə mən təhqir zad etməmişəm , olanı yazmışam . Bir az sveji başla oxu
Menim dinimi tehqir edin men size yaxwiliq arzulayim xiyar olmusan sen?
FuLLiTo (25.02.2017/01:39)Onnu Bosh ver. Nikimi tanimadin belli )))dostuqa at ..sozum var
Yəni sən düşünürsən ki , o məni əgər səhv yoldayamsa və ya səhv düşüncədəymə o düşüncədən çəkindirməklə mənə yaxşııq etmək kimi bir niyyətlə yol göstərir ? . ) Qətiyyən elə deyil . Məsələ tamam fərqli
FuLLiTo (25.02.2017/01:42)Sen hec yazmadinki ne niyetle olub olanlar )))
O ki qaldı təhqirə mən təhqir zad etməmişəm , olanı yazmışam . Bir az sveji başla oxu