Son 10 mövzu
Men deyirem..... Sen ne deyirsen?))Men de deyiremki 2016ci ilde Alman Bundestaginda kartof sortlarina qadin adlarinin verilmesini dayandirmaq ucun petisiya çagirilmisdi) Men heç nə başa düşmədim,kartoşkalara qadin adi verirlər ?
Məsəlın biri kartofa deyirli ,mənim mikaellam gəl səni qızardım yeyim ?) !=!DEVIL MAY CRY!=! (30.11.2022/02:04)
Men heç nə başa düşmədim,kartoşkalara qadin adi verirlər ?Məsəlın biri kartofa deyirli ,mənim mikaellam gəl səni qızardım yeyim ?)
He) meselen Selma; İvetta ; Laura âdlari qoyulub..Meselen Angela sortu varki fri kartoşka ucun cox munasibdi)Nelli (30.11.2022/02:13)
He) meselen Selma; İvetta ; Laura âdlari qoyulub..Meselen Angela sortu varki fri kartoşka ucun cox munasibdi)
Harda gəşıng civi adi var curunlar kartoşkaya ki,adamın yemə hefi gələre )Öpüb qoyursan gpzün üstə kj bərəkətdi, qızdarda forunnan yemir ki , yoxx lauradan zəhləm gedir mənim ) Onlara gedebeyin mal gübresiynen beslenen kartoşkalarinnan yedirtmek lazimdi... Onda belke adlarin deyisib Aleksandr: Fridrix qoyarlar) Yoxe , qız adları pis deyil , elə yaxşıdı, ama imkan olsa desinlər bir sorta Anjeli adın verək ) !=!DEVIL MAY CRY!=! (30.11.2022/02:28)
Yoxe , qız adları pis deyil , elə yaxşıdı, ama imkan olsa desinlər bir sorta Anjeli adın verək )
Bundestaga muraciet ederik ilin evvelinde senin bu teklifinle bagli) en cazibedar kartof sortuna Anjeli adi verilsin)Nelli (30.11.2022/02:32)
Bundestaga muraciet ederik ilin evvelinde senin bu teklifinle bagli) en cazibedar kartof sortuna Anjeli adi verilsin)
Oğulsan, onuda dsyim bundestag yazmısan, məndə bumdeskiqa başa düşdem e bildim şot yazırsan

Cemi mesajlar: 433
<< 1 ... 32 33 [34] 35 36 ... 44 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı