Son 10 mövzu
Men deyirem..... Sen ne deyirsen?))Mən deyirəm hətəm
Sən nə dersən?) Bi denə elə bi dənə belə
Eləyə billərsən elə? Sene deyesen cox uz verduy quwdama ay Balaeli...deyil dögül dögül dügül basdama ay Balaeli...Bidene ele bidene bele...eliye bilersen bele? Nelliynende zarafat eləmək olmur ki, deyiree bədahətən ))) !=!DEVIL MAY CRY!=! (30.11.2022/14:35)
Nelliynende zarafat eləmək olmur ki, deyiree bədahətən )))
En sevdiyim meyxanani yazdinda...o meyxanani ezber bilirdim))Nelli (30.11.2022/14:49)
En sevdiyim meyxanani yazdinda...o meyxanani ezber bilirdim))
Nauşnikdə Almaniyanın qaranlıq küçələrində gedən zaman həzin bir musiqi yerinə, Nelli polni xodda, anasıda klivatdasın atasıda klivatdasın,)))))) Men deyrem her kesin oz yolu var.kimse kimsenin yolunan gede bilmez.. Getmek istesee yixilar.Ayagi budreyer..Sen ne deyirsen?) !=!DEVIL MAY CRY!=! (30.11.2022/14:52)
Nauşnikdə Almaniyanın qaranlıq küçələrində gedən zaman həzin bir musiqi yerinə, Nelli polni xodda, anasıda klivatdasın atasıda klivatdasın,))))))
Sesli guldum bu werhe))) he oolar. Dastoynu meyxananin yer baskadi...PreNSeSDiaNa (30.11.2022/15:25)
Men deyrem her kesin oz yolu var.kimse kimsenin yolunan gede bilmez.. Getmek istesee yixilar.Ayagi budreyer..Sen ne deyirsen?)
Yol Allahın yoludu )))Men deyirem bele getse bu yeni ilide qarsız keçireceyik.bes sen? 
Cemi mesajlar: 433
<< 1 ... 33 34 [35] 36 37 ... 44 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı