Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Heç Bir Dil Hesreti İzah Edecek Qeder Güclü Deyil,Buna Görede İnsan Darıxdıqca Sessizleşir.. |
**__** (31Sen basha düshmedin hay yazdımki ne demek isteyirsen sende onu bunu atdın ortalığa)))2017/15:34)
Elbette )yazmiwamda cekinmeden))bawa duwe bilsen))
NeFesiM__oL (31Mende diyiremki bawa duwe bilsen bawa duwersen))aciq aydinda yazmiwam fikrimi))2017/15:35)
Sen basha düshmedin hay yazdımki ne demek isteyirsen sende onu bunu atdın ortalığa)))
Heç Bir Dil Hesreti İzah Edecek Qeder Güclü Deyil,Buna Görede İnsan Darıxdıqca Sessizleşir.. |
**__** (31Eshii yer get sencanı vaxtım olanda basha düsherem))2017/15:37)
Mende diyiremki bawa duwe bilsen bawa duwersen))aciq aydinda yazmiwam fikrimi))
NeFesiM__oL (31Indi gelmiwem hele belke sen gedesen?butun gun burda yorulmuw olarsan)2017/15:38)
Eshii yer get sencanı vaxtım olanda basha düsherem))
**__** (31Meni düşünmekle sen yormusan beynivi sen men deyeni nezere al))2017/15:39)
Indi gelmiwem hele belke sen gedesen?butun gun burda yorulmuw olarsan)
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
NeFesiM__oL (31Sene ayiracaq vaxtim olmadiqinnan yaxwi yollar sene)savad yox merifetde yox imiw.2017/15:40)
Meni düşünmekle sen yormusan beynivi sen men deyeni nezere al))
**__** (31Men neynedime gelib yazan sensen deyirem ne deyirsen onu basha salamayacaq derecede savadsız sensen))2017/15:44)
Sene ayiracaq vaxtim olmadiqinnan yaxwi yollar sene)savad yox merifetde yox imiw.
Merifetimi söz deyen merifetive he))
Eee yeri bekar olum mende maraqlancam senle))
deyiş. NeFesiM__oL (31.10 /15:46) [1]
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
Finışın)
<< 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 16 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1026 / 878

Heç Bir Dil Hesreti İzah Edecek Qeder Güclü Deyil,Buna Görede İnsan Darıxdıqca Sessizleşir..
2017/15:34)