close
Sayta Daxil Olun!
Son 10 mövzu
sakitlik... | Senin_orxan [Off] (21.11.2010 / 11:15)
|
Budur geldi bahar fesli,acilibdir lala nergiz,ayiq sudlu dodaq qaymaq,beh beh beh beh,dilim batib bala nergiz,ay nergiz can nergiz dilim batim bala nergiz,men sene qurban nergizUca uca daglardadir,gulu solmuw baglardadir,Ayan yarim bes hardadir?.Ay nergiz can nergiz,men sene qurban neeergiz,ay mawallah,hey hey heyElimi vermisem sene,canim qurban fitne tele,tut qolundan dola nergiz,ay nergiz can nergiz,men sene qurban neeergiz | Senin_orxan [Off] (21.11.2010 / 11:16)
|
Yana yana,ay mawallah,yana yana,caldi yaniq keremi,Yana yana caaal,ay mawallah,awiq buyur | Senin_orxan [Off] (21.11.2010 / 11:19)
|
Ayli gece serin kulek goy cemen,dord yanimiz etir sacan yasemen,ancaq meni heyretlere qerq eden,ay mawallah,ne cemendir,ne cicekdir,ne cemendir,ne cicekdir,sen,sen sen sen,ayanim,sen sen sen.beh beh beh buyurun meydana ay mawallahBal soz axir dodaqindan dilinden,can deyirem can bilirem seni men,gece gunduz bu sinemdeeee doyunen,Ay ayanim,ne urekdir,ne konuldur,ay ay ay ay beh beh beh,sen,sen sen sen,AYANIM,sen sen sen | Senin_orxan [Off] (21.11.2010 / 11:24)
|
Bir segah ver ordan gorumEziziyem bext olsun,bextin qizil text olsun,Ilahiden arzum budur,Orxan beyimiz ve Ayan xanimimiz xosbext olsun..Ilahi Amin.Bir ellerde gelsin eller gelsinBu anda reqs etmek lazimdir.eyek mubarek olsun,bu toy mubarek olsun ay caan,ay mawallah | Senin_orxan [Off] (21.11.2010 / 11:25)
|
Deryadan kecdim geldim,suyundan icib geldim,gozellerin icinde tek seni secib geldim,beh beh beh ay mawallahdeyim,deyin,deyim,deyin bu toy mubarek olsunAyan xanimin gelen yolu gul olsun cicek olsun.Men awiqem boyuna qametine boyuna,Gelin dostlar qohumlar,Orxan beyin toyuna,beh beh beh beh Gelinin gelen yolu gul olsun cicek olsun...Ay mawallah | Senin_orxan [Off] (21.11.2010 / 11:31)
|
qaradir saclari belidir ince,almadir yanaqi,dodaqi qonce,yeriwi duruwu lap ureyimce,beh beh beh beh.,bu gozeli nece sevmeyim Allah,canimi bes nece vermeyim,Allah ay mawallah,beh beh beh beh...eller ellergulusu derdime dermandir axi,baxiwi omrume fermandir axi,Onsuz konlum evi virandir axi,beh beh beh beh bu gozeli nece sevmeyim Allah,canimi bes nece vermeyim Allah,papaq gelsun..Ewq olssssuuuunPir iman ovladisan,sen ki sular sonasisan,soyle kimin olasisan,eyy eyy eyy de gorum kimin yarisan,de gorum kimin yarisan,ay mawallah beh beh beh.. | *sessiz* [Off] (21.11.2010 / 12:40)
|
Salamlar, çox yaxwi mövzu seçmisiz. Heyif deyil sakitlik... | **naz*naz** [Off] (21.11.2010 / 12:59)
|
Senin_orxan (21.11.2010/09:45)
Vagzalinin xos ahengi,Qovuwdurar iki genci,cavanlar oynayar cengi,kendimizde toy olanda beh beh beh beh ay mawallah)))Yasamaqa omur gozel,Baki torpaqindadir,Nece gozel mugenniler,Baki torpagind
orxan toydasan? toyla burani sehv salmisane | **naz*naz** [Off] (21.11.2010 / 13:00)
|
*sessiz* (21.11.2010/11:40)
Salamlar, çox yaxwi mövzu seçmisiz. Heyif deyil sakitlik...
tewekurler, sakitlik berpa etmeye caliwiriq, alinmir | Senin_orxan [Off] (21.11.2010 / 13:01)
|
**naz*naz** (21.11.2010/11:59)
orxan toydasan? toyla burani sehv salmisane
xosun gelmedi?)) Cemi mesajlar: 321
<< 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 33 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (1)
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4201 / 1396