💎 Saytın ən varlısı ol: De_Piero - 23 manat
EVAMELISSA (29.07.2016/23:43)men ezrailnen küçelerde oyun oynayaraq böyüyen uşaqlardan idim, ),
Allah uzaq elesin.

MiLYoNDa1oQLaN (29.07.2016/23:51)Vay o gunden azreil seninle oyun oynasin
men ezrailnen küçelerde oyun oynayaraq böyüyen uşaqlardan idim, ),
Allah gorsetmesin) Axşam axşam qorxuram
anişma ele.EVAMELISSA (29.07.2016/23:55)ezraili dile tytarsanda çox danışıp)), çerredersen çixar geder)
Vay o gunden azreil seninle oyun oynasinAllah gorsetmesin) Axşam axşam qorxuram
anişma ele.

EVAMELISSA (31.07.2016/23:49)saol eva opdim biglarunnan))
Menim kefim yoxdur heçne yazmiram. Heç kimin işine men qarişmiram. Soz yazana hormetle yanaširam Meyxanada sozleriniz bol olsun. Simanizdan qem kederler yox olsun
EVAMELISSA (31.07.2016/23:49)Bayram kimi dersen sagole))
Menim kefim yoxdur heçne yazmiram. Heç kimin işine men qarişmiram. Soz yazana hormetle yanaširam Meyxanada sozleriniz bol olsun. Simanizdan qem kederler yox olsun
EVAMELISSA (31.07.2016/23:49)Meyxanada düsür herenin öz payı

MiLYoNDa1oQLaN (31.07.2016/23:53)Sen dediyin qafiyeler bir birini tutmayir
Meyxanada düsür herenin öz payıCavidanın çoxdan gedip hayhayı)meclis qurağ bidene siz tapın çayımenden simavar yıqışun siz burabidene sözm var yiqişun siz burameydandı aşkar yıqışun siz bura
EVAMELISSA (01.08.2016/00:01)Men bu otağa sennen qabağ gelmişem
Sen dediyin qafiyeler bir birini tutmayirSoylediyin meyxanada ureyime yatmayir Heç Kefim yox, belke ondan heç beynime batmayir Meyxana soyleyen ağzin var olsun Qem kederler qismetinden yox olsun